18 Ιουν 2018

Bridgestone Turanza T005 & Mercedes-Benz A-Class: σχεδιασμένα για να λειτουργούν μαζί

Η Bridgestone συνεργάστηκε στενά με την Mercedes-Benz για περισσότερα από δύο χρόνια προκειμένου να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να τελειοποιήσει το touring ελαστικό Turanza T005 για τη νέα Mercedes A-class.

Το ελαστικό προμηθεύεται στο πλήρες διαστασιολόγιο για μεγάλες ζάντες από 17–19 ιντσών συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών με τεχνολογία Run Flat για 17 και 18 ίντσες. Το Turanza T005 λειτουργεί άψογα με το όχημα για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία της οδήγησης και να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα.

Αυτή η προσέγγιση έχει επίσης επιτρέψει στην Bridgestone να αναπτύξει ένα ελαστικό που προσφέρει τις καλύτερες στην κατηγορία επιδόσεις Ευρωπαϊκής Ετικέτας 2 για τα ελαστικά Τεχνολογίας Run-Flat, χάρη στα οποία οι οδηγοί της Mercedes-Benz A-Class δεν θα χρειαστεί να σταματήσουν στο πλάι του δρόμου εξαιτίας ενός σκασμένου λάστιχου. Η Bridgestone θα προμηθεύσει το πλήρες διαστασιολόγιο για μεγάλες ζάντες από 17–19 ιντσών, με την χειμερινή σειρά να έχει ήδη εγκριθεί από την Mercedes-Benz για την αγορά της αντικατάστασης.

 

Περισσότερες φωτογραφίες:
Δείτε Τιμές και Τεχνικά Χαρακτηριστικά: