Αγορά Ειδήσεις

Bridgestone Weather Control A005

H Bridgestone παρουσιάζει το πρώτο ελαστικό τουρισμού για όλες τις εποχές.

Η Bridgestone παρουσιάζει το Weather Control A005, το ελαστικό τουρισμού για όλες τις εποχές που δίνει στους οδηγούς τον έλεγχο για ασφαλείς διαδρομές & ταξίδια, ανεξάρτητα από την εποχή. Από τις στροφές στον αυτοκινητόδρομο μέχρι το απότομο φρενάρισμα στην πόλη, το κορυφαίο ελαστικό προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο σε διάφορες καιρικές συνθήκες, ειδικά στη βροχή, που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό από τους Ευρωπαίους οδηγούς. Η Bridgestone σχεδίασε το Weather Control A005 με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν άνεση και ασφάλεια όλο το χρόνο.

Προτού προβεί στον σχεδιασμό, η Bridgestone διεξήγαγε έρευνα με σκοπό να διαπιστώσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες 15.000 τελικών καταναλωτών σχετικά με ένα ελαστικό για όλες τις εποχές, ενώ παράλληλα τους έθεσε ερωτήσεις σχετικά με τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην οδήγηση. Η Bridgestone έδωσε σαφώς ιδιαίτερη προσοχή: δοκιμασμένο και πιστοποιημένο από τον φορέα TÜV SÜD, έναν από τα πιο αναγνωρισμένους ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών στην Ευρώπη, το Weather Control A005 ξεπέρασε τον κορυφαίο ανταγωνιστή της αγοράς στο φρενάρισμα σε βρεγμένο και χιόνι. Το Bridgestone Weather Control A005 έχει επίσης βραβευθεί με την καλύτερη στην κατηγορία ευρωπαϊκή ετικέτα επιπέδου Α για την πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα και C στην αντίσταση κύλισης (ακόμα και Β σε ορισμένες επιλεγμένες διαστάσεις).

Το Bridgestone Weather Control A005 είναι νομικά κατοχυρωμένο για χρήση 365 μέρες το χρόνο, χάρη στις πιστοποιημένες από την σήμανση 3 Peaks Mountain Snow Flake (3PMSF) επιδόσεις του στο χιόνι. Παράλληλα διατηρεί και εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση, εξασφαλίζοντας την ίδια μεγάλη χιλιομετρική απόδοση με το θερινό ελαστικό τουρισμού της Bridgestone, το Turanza T005. Ο σχεδιασμός του πέλματος διαθέτει διάταξη σχήματος V καινοτόμο σχήμα Z του πλαϊνού μέρους και αυλακώσεις μεγάλου όγκου στην περιοχή των ώμων του πέλματος. Λειτουργεί με τη βέλτιστη δομή κατασκευής και την κατανομή της πίεσης στην επιφάνεια επαφής ώστε να εξασφαλίσει ότι το ελαστικό θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των τελικών καταναλωτών όσον αφορά την πρόσφυση, την απόδοση καυσίμου και τη φθορά. Η χρήση της τεχνολογίας Nano Pro-TechTM της Bridgestone και η υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο υποστηρίζουν περαιτέρω την απόδοση του ελαστικού. Η Bridgestone παρουσιάζει το Weather Control A005 αρχικά με 68 διαστάσεις για ζάντες από 15 "έως 20", θα καλύψει άμεσα την ζήτηση ελαστικών σε ποσοστό 94% για επιβατικά αυτοκίνητα και SUV (με αντίστοιχες ζάντες) ενώ το 2019 θα προστεθούν επιπλέον διαστάσεις._Δελτίο Τύπου

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου