Αγορά Ειδήσεις

Citroen C3 και C3 Aircross: νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Η Citroen σχεδίασε ένα νέο πακέτο προωθητικών ενεργειών, με σκοπό την ευκολότερη απόκτηση των δημοφιλέστερων μοντέλων της γκάμας της.

Η Citroen ανακοινώνει τη νέα της προωθητική πολιτική που περιλαμβάνει και νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Η άτοκη χρηματοδότηση θα είναι εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες. Πιο συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος, είναι τα εξής: Προκαταβολή 35%, 0% επιτόκιο, 36 μήνες διάρκεια. Ο υποψήφιος πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί με άτοκη χρηματοδότηση για 3 χρόνια, από 218 ευρώ το μήνα για το C3, είτε από 279 ευρώ το μήνα για το C3 Aircross. Φυσικά, συνεχίζει να ισχύει η πενταετής εγγύηση (2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια επέκταση εργοστασιακής εγγύησης).

Η Citroen παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το νέο C3 iTouch, μoντέλο 2018, που προσφέρει εργοστασιακό Navigation Citroen Connect Nav σύστημα Navigation 3D με φωνητικές εντολές, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος σε προνομιακή τιμή και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

 

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου