Αγορά Ειδήσεις

Citroen Comfort Days

Mέχρι τις 29 Φεβρουαρίου τα C3 Aircross και C5 Aircross είναι διαθέσιμα με το προνομιακό πρόγραμμα ανταλλαγής Citroën Comfort Days και πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Επίσης, τα υπόλοιπα μοντέλα της ανανεωμένης γκάμας της Citroën, το C1, το C3, το C4 Cactus, το C4 Spacetourer, το Grand C4 Spacetourer, το C-Elysée, το νέο Berlingo και το Spacetourer διατίθενται με πληθώρα επιλογών απόκτησης, σε ειδικές τιμές και πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Παράλληλα η Citroën δίνει τη δυνατότητα χρήσης ευέλικτων προγραμμάτων χρηματοδότησης για την απόκτηση νέου αυτοκινήτου, τα οποία ανάλογα με το μοντέλο προσφέρουν πολύ χαμηλή μηνιαία δόση με 0% προκαταβολή ή με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο διανομέων Citroen ή την ιστοσελίδα του προγράμματος Citroën Comfort Days.

Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου