Αγορά Ειδήσεις

Διάκριση για το Continental PremiumContact 6

Το Continental PremiumContact 6 αποδείχθηκε κορυφαίο στη δοκιμή θερινών ελαστικών του βρετανικού εβδομαδιαίου περιοδικού αυτοκινήτου Auto Express.

 

Η νίκη του PremiumContact 6 συνεχίζει την περσινή παράδοση του ContiPremiumContact 5, με τις πολλές επιτυχίες, σε αντίστοιχες δοκιμές. Για πολλά χρόνια, οι δοκιμές θερινών ελαστικών του Auto Express αποτελούν κριτήριο απόδοσης, για τα κορυφαία προϊόντα του κλάδου. Τα βραβεία του σηματοδοτούν την εξαιρετική ποιότητα, τις επιδόσεις, την ασφάλεια και την αξία των ελαστικών που αξιολογούνται, ενώ θεωρούνται από την αυτοκινητοβιομηχανία, ως η εγγύηση που προσφέρει στους οδηγούς εμπιστοσύνη, όταν αναζητούν την επόμενη αγορά στα θερινά ελαστικά τους.

Το τεστ θερινών ελαστικών του Auto Express τοποθέτησε το Continental PremiumContact 6 απέναντι σε 9 ανταγωνιστές, διάστασης 225/45 R17. Η βράβευση αναγνωρίζει την άριστη απόδοση του PremiumContact 6 σε μια ευρεία γκάμα παραμέτρων, με διάκριση στον χειρισμό στον στεγνό και στον βρεγμένο δρόμο, καθώς και στην είσοδο και έξοδο στις στροφές στο βρεγμένο.

Όταν δημιούργησαν το PremiumContact 6, οι μηχανικοί εξέλιξης τής Continental υιοθέτησαν νέα μίγματα γόμας και νέες, καινοτόμες χαράξεις στο πέλμα, που κατασκευάστηκαν για το SportContact 6. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που παρέχει βελτιώσεις, σε ποσοστό έως και 15%, στην ακρίβεια χειρισμού, στην αντίσταση κύλισης και στο χιλιομετρικό ωφέλιμο ζωής, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, ContiPremiumContact 5. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το προϊόν στην ιστοσελίδα του https://www.continental-tires.gr/car/tires/premiumcontact6

 

 

 

Ποιος από τους 7 φιναλίστ για το COTY 2021 κερδίζει τη δική σας ψήφο σαν Αυτοκίνητο της Χρονιάς;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου