Αγορά Ειδήσεις

e-bonus από τη Volkswagen για τα ηλεκτρικά της μοντέλα

Η Volkswagen παρουσιάζει το e-bonus, μια ιδιαίτερη έκπτωση ειδικά για τα ηλεκτρικά της μοντέλα, με ισχύ μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

Με το e-bonus το νέο e-up! και το e-Golf γίνονται περισσότερο προσιτά. Το νέο e-up! προσφέρεται με e-bonus 3.000 ευρώ, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 20.300 ευρώ. Το e-bonus για το e-Golf είναι ύψους 4.000 ευρώ, με το μοντέλο να προσφέρεται στα 30.200 ευρώ. Με αυτονομία 260 χλμ. για το νέο e-up! και 316 χλμ. για το e-Golf, τα δύο μοντέλα προσφέρουν νέες δυνατότητες μετακίνησης σε συνδυασμό με «πράσινο» περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Τόσο το νέο e-up! όσο και το e-Golf διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού από μεγαλύτερες κατηγορίες, για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Και για τα δύο μοντέλα η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μπαταρίες ιόντων-λιθίου, της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, που τους προσφέρουν μεγάλες αυτονομίες ενώ την ίδια στιγμή, χαρακτηρίζονται από μικρούς χρόνους φόρτισης. Τέλος, σημαντικό ότι τόσο το e-up! όσο και το e-Golf είναι εξοπλισμένα με πολλά από τα συστήματα τεχνολογίας, ασφάλειας και άνεσης που διαθέτουν τα μεγαλύτερα μοντέλα της Volkswagen.

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου