Αγορά Ειδήσεις

Εγνατία Οδός - ανέπαφη πληρωμή διοδίων με το Egnatia Pay App

Μία νέα αναβαθμισμένη υπηρεσία ανέπαφης πληρωμής εισάγει η Εγνατία Οδός, σε συνεργασία με μία από τις πιο γνωστές εταιρείες παροχής υπηρεσιών σε αυτοκινητόδρομους, την καναδική IBI Group.

Με βάση αυτήν, ο οδηγός θα μπορεί να χρησιμοποιεί την νέα υπηρεσία Egnatia Pay App με τη χρήση κωδικού QR, χωρίς να έρχεται σε φυσική επαφή με υπάλληλο του σταθμού διοδίων. To Egnatia Pay Mobile Application είναι μία εφαρμογή που προσαρμόζεται στα σύγχρονα δεδομένα της παροχής υπηρεσιών χρέωσης πελάτη. Η λειτουργία είναι εύκολη: ο οδηγός πλησιάζοντας τον σταθμό διοδίων, κατευθύνεται σε μία λωρίδα πληρωμής. Εκεί θα δείχνει το QR Code του κινητού του τηλεφώνου, θα αφαιρείται το αντίτιμο του διοδίου θα συνεχίζει το ταξίδι του.

Egnatia Pay App

Η εφαρμογή Egnatia Pay μόλις εγκατασταθεί στους σταθμούς διοδίων, θα είναι διαθέσιμη για Android και για iphone συσκευές. Από εκεί θα μπορεί δωρεάν όποιος επιθυμεί να την κατεβάσει, να κάνει εγγραφή και να ξεκινήσει να τη χρησιμοποιεί. Θα ισχύει για αυτούς που είναι ήδη συνδρομητές και έχουν προμηθευτεί Egnatia cards και μελλοντικά για όσους επιλέξουν πομποδέκτη Egnatia pass, καθώς θα συνδέεται με τη συσκευή για να μπορεί να αφαιρεί το χρηματικό αντίτιμο κάθε φορά που θα γίνεται χρήση της (η προμήθεια του γίνεται μέσω της Εγνατίας Οδού ΑΕ). Η εφαρμογή θα περιέχει όλες τις εκπτωτικές πολιτικές που δίνονται στους κατόχους των Egnatia card και των πομποδεκτών e-pass. Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου