14 Νοε 2017

Έκθεση «Αυτοκίνηση FISIKON 2017»: Ρεκόρ επισκεπτών το πρώτο Σαββατοκύριακο

Την ημέρα των εγκαινίων και το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 29.000, αύξηση 20%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή έκθεση.

Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα πραγματοποιείται στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας και θα υποδέχεται το κοινό έως την Κυριακή 19 Νοέμβριου. Τα εγκαίνια της έκθεσης «Αυτοκίνηση FISIKON 2017» πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου. Την κορδέλα έκοψαν ο κ. Νίκος Μαυραγάνης Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και ο κ. Γιώργος Βασιλάκης Προέδρος του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων). Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξασφάλισαν όλα τα καινούργια μοντέλα που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι πανελλήνιες πρεμιέρες ξεπέρασαν τις 15 και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα πιο καινούργια μοντέλα της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας και να ενημερωθούν πλήρως για τα χαρακτηριστικά τους, τις νέες τεχνολογίες και τις τιμές πώλησης.

Τα test drives προσέλκυσαν το πρώτο διήμερο τουλάχιστον 2.000 επισκέπτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν συγκρίσεις και να αποκομίσουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν._Δελτίο Τύπου

Περισσότερες φωτογραφίες: