Αγορά Ειδήσεις

Fiat Professional: αυξάνει την χιλιομετρική κάλυψη εγγύησης σε όλα τα μοντέλα της

Όλα τα μοντέλα της Fiat Professional καλύπτεται πλέον από πενταετή εργοστασιακή εγγύηση με μέγιστο αριθμό 200.000 χιλιόμετρα, δίνοντας ακόμα ένα εφόδιο στον επαγγελματία να κάνει αναπόσπαστος τη δουλειά του.

Η Fiat Professional διαθέτει μια από τις πληρέστερες γκάμες στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, προσφέροντας λύσεις για κάθε επαγγελματία. Με στόχο ο επαγγελματίας να χρησιμοποιεί το όχημά του με τον πλέον αποδοτικό τρόπο, η Fiat Professional αναβαθμίζει την πενταετή εργοστασιακή εγγύηση η οποία συνοδεύει ήδη τα μοντέλα της, αυξάνοντας την συνολική χιλιομετρική κάλυψη στα 200.000 χλμ. Η κάλυψη συμπεριλαμβάνει και τη γκάμα των μοντέλων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), ενώ συνοδεύεται και από αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνσης για τον αγοραστή.

Fiat Professional

Παράλληλα με την αναβάθμιση της εργοστασιακής εγγύησης, συνεχίζεται και η παροχή άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος μέσω της FCA Capital, για τα Panda Van, Fiorino Van, Doblo Cargo και Talento Van, αλλά και άλλων ιδιαίτερα προνομιακών επιλογών χρηματοδότησης για το σύνολο της γκάμας της Fiat Professional. Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα και τις υπηρεσίες της Fiat Professional, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της εταιρείας. Δελτίο Τύπου

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου