Η General Tire παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο Grabber X3. Χαρακτηριστικό του τα νέα κόκκινα σήματα στα πλευρικά τοιχώματα, τα οποία φέρουν για πρώτη φορά την ονομασία Smooth Red Letter (SRL).

Το Grabber X3 είναι ελαστικό για λασπωμένο έδαφος, με δυνατότητα χρήσης και εκτός και εντός δρόμου. Όμως, το ελαστικό αυτό έχει σαφή προσανατολισμό στις επιδόσεις εκτός δρόμου, σε μια αναλογία με 80/20-εκτός/εντός δρόμου αντίστοιχα, ενισχύοντας το off-road DNA της General Tire. Για να δημιουργηθεί το κορυφαίο σύνολο προδιαγραφών του, οι μηχανικοί ανάπτυξης της General Tire εργάστηκαν πάνω σε τρεις πρωτοποριακές τεχνολογίες: Extreme Mud (X Mud) για μέγιστη πρόσφυση σε βαθιά λάσπη, Extreme Dirt (X Dirt) για οδήγηση σε χώμα και χαλίκια και Extreme Rock (X Rock) για δύσκολο βραχώδες έδαφος. Και οι τρεις τεχνολογίες βασίζονται σε ένα σχέδιο πέλματος που χαρακτηρίζεται από βαθιές αυλακώσεις, κανάλια για το άδειασμα της λάσπης και κλιμακωτές άκρες, γεγονός που προσφέρει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης στην άμμο, στη λάσπη και στο χαλίκι.

Το μοναδικό σχέδιο του ελαστικού συνδυάζει λοξοτομημένες άκρες στα μπλοκ, με πιο φαρδιές αυλακώσεις πέλματος και στενές αυλακώσεις στη βάση του πέλματος, εκτοπίζοντας έτσι πιο γρήγορα τις πέτρες σε έδαφος με χαλίκι. Στην οδήγηση σε βράχια, οι άκρες πρόσφυσης στο πέλμα του ελαστικού είναι διατεταγμένες σε διαφορετικές γωνίες και παρέχουν μέγιστη πρόσφυση σε κάθε κατεύθυνση. Μια σειρά από νευρώσεις εκτροπής προστατεύουν τα πλευρικά τοιχώματα από ζημιές από πέτρες ή χαλίκια, γεγονός που καθιστά το ελαστικό εξαιρετικά στιβαρό και αποδοτικό σε σκληρό έδαφος.

Κατά την κατασκευή του Grabber X3, οι μηχανικοί της General Tire εφάρμοσαν την τεχνολογία Duragen. Έτσι το ελαστικό έχει μια τριπλή κατασκευαστική δομή που παρέχει πρόσθετη δύναμη και αντοχή στα κλαταρίσματα από τρυπήματα. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, οι επιδόσεις του σε άμμο και χαλαρό χαλίκι έχουν βελτιωθεί κατά 5%, ενώ η απόδοση σε βραχώδες έδαφος κατά 10%. Για χρήση εντός δρόμου, το Grabber X3 έχει βελτιωμένη απόδοση στο βρεγμένο, ενώ, παρόλο που είναι λάστιχο λάσπης, προσφέρει αξιοσημείωτες βελτιώσεις στη μείωση του θορύβου και κορυφαία, για την κατηγορία του, απόδοση στο στεγνό οδόστρωμα.

Το Grabber X3 Smooth Red Letter θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε μια μεγάλη γκάμα, από 10 διαφορετικά μεγέθη, για ζάντες 15 έως 20 ιντσών. Όλα τα μεγέθη αυτού του κορυφαίου off road ελαστικού είναι εγκεκριμένα για ταχύτητες μέχρι 160 kmh. _Δελτίο Τύπου

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά