Αγορά Ειδήσεις

To Groupe Renault στο McArthurGlen

Τα νέα Renault Clio και Captur, καθώς και το Dacia Duster, θα βρίσκονται σε δικό τους ξεχωριστό χώρο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen μέχρι τις 5 Ιουλίου.

Οι δύο δημοφιλείς εταιρείες του Groupe Renault περιμένουν τους επισκέπτες στο φιλόξενο και ασφαλές McArthurGlen, φιλοδοξώντας να τους σαγηνεύσουν. Από την Παρασκευή 19 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 5 Ιουλίου, οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να οδηγήσουν και να αποκτήσουν το νέο μοντέλο Renault και Dacia που τους ενδιαφέρει.

Renault Captur

Πιο συγκεκριμένα, στον χώρο του McArthurGlen, θα βρίσκεται το 5άστερο στην ασφάλεια, νέο Renault Captur που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στη χώρα μας. Το γαλλικό Crossover εντυπωσιάζει με τη δυναμική του εμφάνιση, τους κινητήρες βενζίνης, diesel και LPG και τις εντυπωσιακές δυνατότητες εξατομίκευσης. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την κορυφαία και πιο πολυτελή έκδοση Initiale Paris της Renault, που στο νέο Captur συνδυάζεται με τον κινητήρα 1.3 TCe 155 hp, με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.

Renault Clio

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και το νέο Renault Clio, το παγκόσμιο γαλλικό best seller που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη νέα, 5η γενιά του. Το νέο μοντέλο απέσπασε την κορυφαία διάκριση, Best in Class και τα 5 αστέρια από τον Euro NCAP, τον ανεξάρτητο οργανισμό που αξιολογεί την ασφάλεια των νέων ευρωπαϊκών μοντέλων. Φυσικά από την «παρέα» του Groupe Renault δε θα μπορούσε να λείπει η Dacia με το Duster, που εκτίθεται στην έκδοση 4WD με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi 115 hp. Τα νέα μοντέλα του Groupe Renault περιμένουν στο McArthurGlen να οδηγηθούν και να αποκτηθούν με μοναδικές προσφορές, ειδικά για την περίοδο που διαρκεί η ενέργεια. Δελτίο Τύπου

Dacia Duster

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου