Αγορά Ειδήσεις

H Peugeot Automotivo πρώτος διανομέας της γαλλικής εταιρείας το 2018

Η Peugeot Automotivo, επίσημος διανομέας και επισκευαστής της Peugeot, κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων της γαλλικής εταιρείας το 2018 σε όλο το δίκτυο, με την πρωτιά στις πανελλαδικές ταξινομήσεις.

Ουσιαστικά, ο διανομέας διακρίθηκε για τις άριστες επιδόσεις του σε ένα δίκτυο 43 σημείων ανά την Ελλάδα. Μπορεί οι διεθνείς, αλλά και οι πανελλήνιες επιτυχίες της Peugeot να έχουν διαμορφώσει την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικές και οι επιμέρους επιδόσεις, που επιτυγχάνονται στην ελληνική αγορά. Με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στα επιβατικά όσο και στα επαγγελματικά αλλά και στις εταιρικές πωλήσεις, καθώς και στην επισκευή αυτοκινήτων και τα ανταλλακτικά, η Peugeot Automotivo διακρίθηκε για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι πελάτες της γαλλικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Automotivo κ. Θωμά Τρομπούκη «η πρωτιά σημαίνει ότι η Peugeot Automotivo διαθέτει τους απαραίτητους πόρους και τα εργαλεία, ώστε να αντιστέκεται επιτυχώς στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, κατέχουσα βαθιές ρίζες στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού. Αυτό της επιτρέπει να ξεπερνά τις πρόσκαιρες δυσκολίες, έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών, με συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και αναβάθμιση των λειτουργικών της διαδικασιών».

Η Peugeot Automotivo με παρουσία στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1992, προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Η φιλοσοφία της Automotivo βασίζεται στη σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση των πελατών. Ο διανομέας έχει αναπτύξει το δίκτυο καταστημάτων του σε Χαλάνδρι (Λεωφόρος Κηφισίας 278) και Γέρακα (οδός Καστοριάς 15) και στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Με αφορμή την πρωτιά, η Peugeot Automotivo μέχρι 16 Φεβρουαρίου 2019 προσφέρει στο αγοραστικό κοινό, 2 service Δωρεάν με την αγορά καινούριου αυτοκινήτου Peugeot._Δελτίο Τύπου

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου