Αγορά Ειδήσεις

H ΤΟΤΑΛ Ελλάς στηρίζει το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στο πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ»

Στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης η ΤΟΤΑΛ Ελλάς προχωρά στην υποστήριξη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ασφαλώς Ποδηλατώ» στα δημοτικά σχολεία.

Στην TOTAL η οδική ασφάλεια είναι βασικό στοιχείο της ευθύνης της ως βιομηχανική εταιρεία, καθώς και η κορυφαία αξία για όλο το δυναμικό της. Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα σε όλες τις δραστηριότητές της που σχετίζονται με τις μεταφορές. Επιδιώκει λοιπόν να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να μοιραστεί αυτή την τεχνογνωσία με τους επαγγελματίες και τις τοπικές κοινωνίες, ειδικά με τα παιδιά και τους νέους, μέσω πρωτοβουλιών εκπαίδευσης, κατάρτισης και ευαισθητοποίησης, με κεντρικό άξονα την οδική ασφάλεια. Τα σωστά εργαλεία για την οδική ασφάλεια μπορούν να σώσουν εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές κάθε χρόνο. Σε αυτά τα πλαίσια, η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», θα υποστηρίξει το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα με τίτλο «Ασφαλώς Ποδηλατώ» που θα πραγματοποιηθεί σε 13 σχολεία της Αττικής και της Πάτρας, με σκοπό την επιμόρφωση 720 μαθητών, ηλικίας 9-12 ετών. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2019 και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του σχολικού έτους, το Μάιο του 2020. Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ επικεντρωμένη στον τομέα της οδικής ασφάλειας, μένει σταθερή στη δέσμευση για ασφαλείς μετακινήσεις μέσω της απαραίτητης κατάρτισης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

ΙΟΑΣ

Στόχος του προγράμματος «Ασφαλώς Ποδηλατώ» είναι η εκπαίδευση των παιδιών για τις βασικές αρχές ασφαλούς χρήσης και μετακίνησής τους με ποδήλατο αλλά και η ενημέρωση των γονέων τους στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. Έχει αναπτυχθεί από το Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς από το εξωτερικό (όπως η Deutsche Verkehrswacht) και βασίζεται στη βιωματική εμπειρία και ενημέρωση παιδιών και γονέων. Στη διάρκεια του προγράμματος, με τη χρήση του κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν διάφορες δεξιότητές τους, όπως το ομαδικό πνεύμα, την αντίληψη, την ενίσχυση της γνώσης σχετικά με τα πλεονεκτήματα της ασφαλούς ποδηλασίας και το αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια της κυκλοφορίας στο δρόμο. Δελτίο Τύπου

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου