Αγορά Ειδήσεις

Η Liqui Moly χορηγός στο τουρνουά «Four Hills»

Το τουρνουά «Four Hills» στη Γερμανία και την Αυστρία ανήκει στις πολύ μεγάλες αγωνιστικές διοργανώσεις ελεύθερου άλματος με σκι. Η γερμανική εταιρεία που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα βρίσκεται μετά την περίοδο 2009-2010 ξανά εκεί.

Το λογότυπο της Liqui Moly θα εμφανίζεται όχι μόνο στα πλάγια της πίστας, αλλά και στο χώρο προθέρμανσης, στην εκκίνηση και στην αίθουσα τύπου. Η Liqui Moly θα είναι βασικός χορηγός σε αυτήν και την επόμενη σεζόν του τουρνουά «Four Hills», επενδύoντας για τον συγκεκριμένο σκοπό ένα μονοψήφιο ποσό εκατομμυρίων.

Το τουρνουά «Four Hills» δεν είναι το μοναδικό σημαντικό γεγονός με τη Liqui Moly Το brand θα είναι ορατό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βορινού σκι στην Αυστρία και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου στη Σλοβακία. Παράλληλα, η εταιρεία εκπροσωπείται και σε πολλούς άλλους αγώνες. Κατά την επιλογή τους, η επιχείρηση φρόντισε ώστε το συνολικό πακέτο να μπορεί να λειτουργήσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως εκ τούτου, συμπεριλαμβάνονται και αθλήματα όπως η παγοδρομία μικρής πίστας (short track), η οποία δεν είναι τόσο δημοφιλής στη Γερμανία, αλλά έχει πολλούς οπαδούς στην Ασία.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου