Αγορά Ειδήσεις

Η Liqui Moly κληρώνει ένα Hyundai i30 N

Η εταιρεία που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα κληρώνει ένα Hyundai i30 N των 275 ίππων και αποκλειστικό design της σειράς αγώνων WTCR.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι πολύ απλή: Σκεφτείτε μια δημιουργική στιγμή #MyLIQUIMOLY, φωτογραφίστε την και, έπειτα, ανεβάστε τη φωτογραφία στο http://my-liqui-moly.com/. Ο νικητής θα κληρωθεί ανάμεσα στις πιο δημιουργικές φωτογραφίες. Όποιος δημοσιεύσει στη συνέχεια τη φωτογραφία του στο Instagram με το hashtag #MyLIQUIMOLY, θα μπει επίσης στην κλήρωση για πέντε iPhone SE.

Εδώ και πολλά χρόνια η Liqui Moly συνεργάζεται με τη βαυαρική ομάδα Engstler Motorsport, η οποία συμμετέχει με πολλά Hyundai i30 TCR στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού WTCR. Έτσι προέκυψε η ιδέα το βραβείο του διαγωνισμού να είναι ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Φυσικά, όχι ως αγωνιστικό, αλλά στην εγκεκριμένη έκδοση δρόμου i30 N και με αποκλειστικό design WTCR. Από την άλλη, δεν μπορούμε σίγουρα να παραβλέψουμε τα 275 PS της έκδοσης δρόμου. Ο διαγωνισμός εντάσσεται στην ψηφιακή διαφημιστική εκστρατεία της Liqui Moly, με την οποία η επιχείρηση θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο επαφές παγκοσμίως μέχρι τα τέλη του χρόνου.

Δελτίο Τύπου

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου