Αγορά Ειδήσεις

Η Liqui Moly παρατείνει τη χορηγία της στη Formula 1 ως το 2022

Η Liqui Moly παρατείνει τη δέσμευσή της στη Formula 1, υπογράφοντας συμβόλαιο χορηγίας του δημοφιλέστατου παγκόσμιου θεσμού μέχρι τα τέλη του 2022.

 

Η γερμανική εταιρεία παρασκευής λαδιών υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Formula 1, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη χορηγία στην ιστορία της επιχείρησης. Για τρία χρόνια, έως το τέλος της σεζόν 2022, η Liqui Moly θα είναι πλέον ο «επίσημος χορηγός» της Φόρμουλα 1. «Η μοναδική κάλυψη της Formula 1 μας επιτρέπει να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα του brand μας σε παγκόσμιο επίπεδο», λέει ο Ernst Prost. Δεν πρόκειται απλώς και μόνο για κάλυψη. «Η Formula 1 βρίσκεται στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και η Liqui Moly στην κορυφή όσον αφορά τα λάδια και τα πρόσθετα. Με την προβολή στη Formula 1 στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς τους τελικούς καταναλωτές και τους εμπόρους. Έτσι, θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε από τους ολοένα και περισσότερους διαφημιζόμενους στα ΜΜΕ».

LM

Η Liqui Moly μπήκε στη Formula 1 το 2019. Μια μεσαία επιχείρηση παρασκευής λαδιών και πρόσθετων βρέθηκε στις μεγαλύτερες αγωνιστικές πίστες του κόσμου, γεγονός το οποίο τράβηξε την προσοχή του κλάδου. Σε έντεκα αγώνες, το μπλε-κόκκινο λογότυπο βρισκόταν σε περίοπτη θέση κατά μήκος της πίστας. «Συνολικά, περισσότεροι από 1,9 δις άνθρωποι σε σχεδόν 200 χώρες παρακολούθησαν τους αγώνες από την τηλεόραση», συνεχίζει ο Ernst Prost. Χωρίς να συνυπολογίσουμε καθόλου τις ζωντανές μεταδόσεις, τους θεατές επί τόπου και τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ. Στον χώρο της διοργάνωσης προσέρχονται κατά μέσο όρο 200.000 θεατές ανά αγώνα. Και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι προβολές για τη Formula 1 αγγίζουν το δισεκατομμύριο. Σύμφωνα με τον Ernst Prost: «Μια τόσο μεγάλη παγκόσμια κάλυψη δεν υπάρχει πουθενά αλλού». «Το γεγονός ότι η συνεργασία μας επεκτείνεται μετά από μια επιτυχημένη περσινή χρονιά δείχνει τι μπορεί να κάνει η Formula 1 σε σχέση με την αναγνωρισιμότητα και την αφοσίωση στο brand», δήλωσε ο Chase Carey, CEO και Πρόεδρος της Formula 1. «Χαιρόμαστε για τη στενότερη μελλοντική συμμετοχή της Liqui Moly στη Formula 1».

LM

Η Formula 1 είναι η μεγαλύτερη, αλλά όχι η μοναδική σχετική χορηγία της μάρκας λαδιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Liqui Moly εκπροσωπείται επίσης στο MotoGP, έχει δώσει το όνομά της στον αγώνα αντοχής Liqui Moly Bathurst 12H, ήταν παρούσα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χάντμπολ τον Ιανουάριο, καθώς και σε αναρίθμητες διοργανώσεις χειμερινών αθλημάτων. «Όλα αυτά δεν αποτελούν αυτοσκοπό, αλλά βασικά στοιχεία της προσέγγισης marketing της εταιρείας μας, που στηρίζει τις πωλήσεις των συνεργατών μας», διευκρίνισε ο Ernst Prost.

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου