Αγορά Ειδήσεις

Η νέα διαδραστική εμπειρία DS Live Showroom

Η νέα διαδραστική υπηρεσία της DS Automobiles Hellas σας φέρνει μέσω της οθόνης του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή σας, κοντά στα νέα μοντέλα της εταιρείας, όσο μακριά και αν βρίσκεστε.

Η DS Automobiles, η premium εταιρεία του Ομίλου PSA, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που παρουσιάζει την αποκλειστική υπηρεσία Live Showroom. Η νέα υπηρεσία επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να δουν τα νέα μοντέλα με αποκλειστικές live περιηγήσεις, να αλληλεπιδράσουν με τους DS Advisors και να απολαύσουν τα προνόμια και τις υπηρεσίες που τους κάνουν να αισθάνονται ξεχωριστοί, πριν καν καθίσουν στη θέση του οδηγού του νέου τους αυτοκινήτου. Με το νέο Live Showroom της DS Αutomobiles Hellas, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να αλληλεπιδράσει μέσω livechat, ή videoκλήσης με έναν εκπρόσωπο πωλήσεων της DS, να κάνει virtual ξενάγηση στο χώρο του DS Store, να ανακαλύψει το αυτοκίνητο της προτίμησής του, το εσωτερικό του, αλλά και κάθε λεπτομέρεια που τον ενδιαφέρει. Επιπλέον της virtual περιήγησης, από την ασφάλεια του σπιτιού του, σε πραγματικό χρόνο μπορεί να δει και να πληροφορηθεί για τη διαθεσιμότητα και τα προγράμματα αγοράς του μοντέλου που επιθυμεί.

Μέσα από το DS Live Showroom, μπορείνα ορίσει ραντεβού για test drive στο σπίτι ή σε όποια διεύθυνση τον εξυπηρετεί καλύτερα και να συνδυάσει όλες τις υπηρεσίες του προγράμματος ONLY YOU. Τέλος, με τη συμβολή του DS Advisor, μπορεί να διαμορφώσει το μοντέλο της αρεσκείας του, να το παραγγείλει και να ορίσει τις λεπτομέρειες για τον τρόπο παράδοσής του.Το DS Live Showroom είναι μια διαφορετική εμπειρία επαφής, αποτελεί το κέντρο της αναπτυσσόμενης σουίτας ψηφιακών εργαλείων, που μαζί με το DS Virtual Vision (εικονικός διαμορφωτής) που βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο του καταστήματος DS Store Athens, προσφέρει σε κάθε πελάτη DS ένα μοναδικό ταξίδι εμπειριών που ανταποκρίνεται στις προσωπικές του ανάγκες. Δελτίο Τύπου

Ποιος από τους 7 φιναλίστ για το COTY 2021 κερδίζει τη δική σας ψήφο σαν Αυτοκίνητο της Χρονιάς;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου