Αγορά Ειδήσεις

Jeep Compass - εκδόσεις με family bonus για τρίτεκνες οικογένειες

Η Jeep επέλεξε εκδόσεις του Compass για τρίτεκνες οικογένειες, προσφέροντας για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, με συνολικό όφελος που ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Η Jeep επέλεξε εκδόσεις του Compass για τρίτεκνες οικογένειες, προσφέροντας για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με συνολικό όφελος που ξεπερνά τις 15.000 ευρώ (η τιμή και το όφελος προκύπτουν από τη συνδυασμό του οφέλους μέσω της απαλλαγής καταβολής Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης για τρίτεκνες οικογένειες και την προωθητική ενέργεια της Jeep). Ιδανική επιλογή αποτελούν οι εκδόσεις με κινητήρες diesel που ξεχωρίζουν για τα υψηλά αποθέματα ροπής από τις χαμηλές στροφές, οι οποίοι σε συνεργασία με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων μπορούν να ανταποκριθούν με άνεση στο αυξημένο φορτίο μιας 5μελους οικογένειας. Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τα μεγάλα διαστήματα (20.000 χλμ.) μεταξύ των service συμβάλλουν στη συγκράτηση του κόστους χρήσης χαμηλά.

Jeep Compass

Οι επιλεγμένες εκδόσεις για τρίτεκνες οικογένειες χαρακτηρίζονται και από το ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού (Longitude, Limited και Night Eagle). Παράδειγμα του Jeep Compass με family bonus, αποτελεί η κορυφαία diesel έκδοση Limited 2.0l Multijet 4x4 με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων που η τιμή της διαμορφώνεται από τις 40.050 ευρώ, στις 23.200 ευρώ (η τιμή και το όφελος προκύπτουν από τη συνδυασμό του οφέλους μέσω της απαλλαγής καταβολής Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης για τρίτεκνες οικογένειες και την προωθητική ενέργεια της Jeep). Όπως όλα τα μοντέλα της Jeep, οι εκδόσεις με family bonus καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Δελτίο Τύπου

Jeep Compass

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου