Αγορά Ειδήσεις

Κατάστημα της LeasePlan στην Ελλάδα

Το νέο δυναμικό πλάνο ανάπτυξης της LeasePlan περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός δικτύου 50 καταστημάτων σε όλη την Ευρώπη. Το κατάστημα της Γλυφάδας (Λ. Βουλιαγμένης 58) αποτελεί ένα από τα πρώτα της, με επίκεντρο τον τελικό καταναλωτή.

H LeasePlan Hellas ιδρύθηκε το 2003. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, έχει διαγράψει δυναμική και σταθερά ανοδική πορεία, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της. Με 14 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, είναι ο μεγαλύτερος τροφοδότης μεταχειρισμένων οχημάτων μικρής ηλικίας (1-5 ετών) στην αγορά. Συνεργάζεται με περισσότερους από 300 εμπόρους οχημάτων πανελλαδικά και κάθε χρόνο διαθέτει στην ελληνική αγορά περισσότερα από 3.000 μεταχειρισμένα οχήματα υψηλής ποιότητας. Τον Οκτώβριο, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα. Σε αυτό, ο επισκέπτης μπορεί να βρει επιλεγμένα οχήματα, άμεσα διαθέσιμα για αγορά. Ας αφήσουμε όμως τους ίδιους να μιλήσουν και να μας αναπτύξουν τους στόχους που έχουν θέσει...


Τι άποψη έχετε για την αγορά;

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών, οι πωλήσεις λιανικής μειώθηκαν αισθητά. Έτσι, οι εταιρικές πωλήσεις, αύξησαν το μερίδιο αγοράς τους περίπου στο 50%. Σαν αποτέλεσμα, η πλειοψηφία των αυτοκινήτων μικρής ηλικίας, που είναι διαθέσιμα προς πώληση, προέρχονται από εταιρείες. Άλλωστε, είναι σπάνιες οι περιπτώσεις των ιδιωτών, που αγόρασαν αυτοκίνητο πρόσφατα, και αποφασίζουν να το πουλήσουν - εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος.


Tι νέο προσφέρετε στην αγορά;

Τα οχήματα που υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση, που μπορείτε να βρείτε στο website και στο κατάστημα της LeasePlan, προέρχονται από μακροχρόνια μίσθωση (όχι από βραχυχρόνια ενοικίαση - RAC) και έχουν αγοραστεί από την LeasePlan, από τους επίσημους αντιπροσώπους. Κάθε όχημα, συνοδεύεται από πλήρες ιστορικό (συντήρησης, βλαβών, ανακλήσεων & ατυχημάτων) διαθέσιμο στον αγοραστή, για να τον βοηθήσει στην αξιολόγηση και την επιλογή. Επίσης, τα οχήματα έχουν συντηρηθεί σε εξουσιοδοτημένα από την LeasePlan συνεργεία, βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή και η πλειοψηφία τoυς καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση. Ο πελάτης είναι χρήσιμο να γνωρίζει, πως τα οχήματα που βρίσκονται στο website και στο κατάστημα ανανεώνονται συνεχώς, με νέα οχήματα διαθέσιμα κάθε εβδομάδα. Μπορούν να αποκτηθούν με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.


Τι να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον;

Η LeasePlan έχει ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός δικτύου 50 καταστημάτων σε όλη την Ευρώπη. Το κατάστημα που μόλις ανοίξαμε στη Γλυφάδα (Λ. Βουλιαγμένης 58) αποτελεί ένα από τα πρώτα LeasePlan καταστήματα με τόσο έντονο focus στον τελικό καταναλωτή.  Άλλωστε, ο αγοραστής ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, αγοράζει το «καινούργιο» του αυτοκίνητο! Δεν βρίσκουμε το λόγο να τον αντιμετωπίζουμε διαφορετικά.


Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου