Αγορά Ειδήσεις

Kosmoride - πρόγραμμα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με την παράλληλη απόκτηση ενός Ε-Βike

Η Kοsmoride παρέχει την δυνατότητα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου -ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία- με την παράλληλη απόκτηση ενός ηλεκτρικού, επιλέγοντας ανάμεσα στα καλύτερα Ε-Βikes του κόσμου.

Η Kosmoride, κορυφαία εταιρεία Ε-Βikes στην Ελλάδα, παρέχει την δυνατότητα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου (ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία) με την παράλληλη απόκτηση ενός ηλεκτρικού, επιλέγοντας ανάμεσα στα καλύτερα Ε-Βikes του κόσμου, αναγνωρισμένα διεθνώς για την τεχνολογία τους και την ποιότητα κατασκευής τους. Η πολιτική της Kosmoride προσφέρει bonus απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου, με πρόσθετο όφελος 5% της αξίας επιλεγμένων κορυφαίων Ε-Βikes.

KOSMORIDE

Το πρόγραμμα απόσυρσης λειτουργεί συνδυαστικά με την κρατική επιχορήγηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που περιλαμβάνει οικολογικό bonus για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου, με επιδότηση στο 40% της αξίας του Ε-Βike και με μέγιστο ποσό τα 800 ευρώ. Τα οφέλη -αποκτώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από την Kosmoride- είναι η φιλική, εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση, οι μηδενικοί ρύποι στο περιβάλλον, η ευζωία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που συνοδεύει τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει: Ducati, Giant, Gocycle, KTM, Lacros, Moustache, Riese & Müller και Stromer.

KOSMORIDE

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το 1ο Kosmoride experience store στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 21) και να πραγματοποιήσουν ένα test drive σε όποιο μοντέλο θέλουν και να φύγουν από εκει με το δικό τους E-Bike (www.kosmoride.gr). Δελτίο Τύπου

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου