22 Ιουν 2018

Λάμδα Motor Group στη Λ. Συγγρού

Το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιουνίου οι καλεσμένοι της Λάμδα Motor Group, έζησαν στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του επίσημου έμπορου και επισκευαστή Hyundai στη Λεωφόρο Συγγρού 132, μια βραδιά γεμάτη δυνατές εμπειρίες!

Λάμδα Motor Group στη Λ. Συγγρού

Δυνατές γιατί εκεί, στην έκθεση της Λάμδα Motor Group, συνάντησαν το πανίσχυρο Νέο Hyundai i30Ν, με τα 275 καθαρόαιμα άλογα… έτοιμο να βάλει φωτιά σε κάθε δρόμο!

Και στον ίδιο χώρο, ήρθαν σε πρώτη επαφή και με το Kona, το νέο SUV της Hyundai, έτοιμο να προσφέρει δυνατές εμπειρίες “On” και “off” road και φυσικά να παίξει πολύ δυνατά στην κατηγορία του. Επίσης, η πιο συμφέρουσα λύση της αγοράς, το νέο i20, έκλεψε καρδιές.

Δυνατά έπαιζε και ο Pepper 96,6 που έκανε πρόγραμμα από το χώρο της έκθεσης,δίνοντας ρυθμό και ανεβάζοντας σε… υψηλές στροφές τη διάθεση.

Δυνατές και οι γευστικές εμπειρίες από τον Νίκο Καραθάνο, το νεότερο Έλληνα με αστέρι Michelin, γνωστό ιδιοκτήτη των in εστιατορίων Cookoovaya KAI Hoocut.

Ο ευρύχωρος, καλαίσθητος και λειτουργικός εκθεσιακός χώρος που φιλοξενεί ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Hyundai , το άρτια εξοπλισμένο συνεργείο, που μαζί με τα γνησία ανταλλακτικά είναι έτοιμο να φροντίσει κάθε όχημα Hyundai και… οι άνθρωποι της Λάμδα Motor Group, παθιασμένοι με τη αυτοκίνηση και γνώστες της αγοράς, συνέθεταν ίσως την πιο δυνατή εμπειρία της βραδιάς!

Μια πρωτόγνωρη νέα εμπειρία εξυπηρέτησης που δίνει αξία σε όσους εμπιστεύονται τα αναβαθμισμένα προϊόντα Hyundai και τις υπηρεσίες της Λάμδα Motor Group.

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • Λάμδα Motor Group στη Λ. Συγγρού
  • Λάμδα Motor Group στη Λ. Συγγρού
  • Λάμδα Motor Group στη Λ. Συγγρού
  • Λάμδα Motor Group στη Λ. Συγγρού
Ετικέτες: