Αγορά Ειδήσεις

Λάμδα Star: εκδήλωση αφιερωμένη στο μέλλον της Aυτοκίνησης

Η Λάμδα Star, Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Mercedes Benz, πραγματοποίησε στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Κηφισιά, μια εκδήλωση αφιερωμένη στο μέλλον της Αυτοκίνησης.

Με οικοδεσπότη τον συνοδηγό αγώνων, δημοσιογράφο και παρουσιαστή Κώστα Στεφανή, οι καλεσμένοι της Λάμδα Star είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Μercedes-Benz. Γνώρισαν τις τεχνολογίες που ενσωματώνει το σύστημα intelligent drive με τις δυνατότητες traffic sign assist, parking assist, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κ.α. Δοκίμασαν το πλήθος δυνατοτήτων που προσφέρει το σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας MBUX και γνώρισαν τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει η πλατφόρμα υπηρεσιών Mercedes me. Ήρθαν σε επαφή με τις υβριδικές τεχνολογίες Plug-In-Hybrid και τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, ενώ παράλληλα έμαθαν όλα όσα προσφέρει η μάρκα για την απογείωση της οδηγικής τους εμπειρίας.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο η θεωρία πέρασε στην πράξη και μέσα από δυναμικά test drive ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την υπεροχή και την καινοτομία του συστήματος intelligent drive, όπως και του συστήματος επαυξημένης πραγματικότητας και φωνητικών εντολών οδηγώντας ορισμένα από τα πιο ξεχωριστά –τεχνολογικά και αισθητικά- μοντέλα Mercedes-Benz. Όσοι έχουν περιέργεια να δουν το μέλλον, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τις νέες εγκαταστάσεις της Λάμδα Star στην Κηφισιά, Ανδρέα Μεταξά 2 και Καλυφτάκη.

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου