Αγορά Ειδήσεις

Μειωμένες τιμές για το Honda CR-V Hybrid

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε τις νέες, μειωμένες τιμές του CR-V Hybrid.

Η βιομηχανία αυτοκινήτου αλλάζει ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία της, με νέες τάσεις και τεχνολογίες που διαμορφώνουν μια εντελώς νέα μορφή αυτοκίνησης. Η Honda προβλέπει ότι μέχρι το 2030 η εξέλιξη των αυτοκινήτων θα είναι επικεντρωμένη στον εξηλεκτρισμό, την αυτοματοποίηση και τις υπηρεσίες κινητικότητας. Περιβαλλοντικά θέματα, όπως η κλιματική αλλαγή, απαιτούν πιο «καθαρές» μεταφορές και επιταχύνουν τον εξηλεκτρισμό των αυτοκινήτων.

Honda CR-V Hybrid

Ευθυγραμμισμένο με το ηλεκτρικό όραμα της Honda για το 2030 και την επιθυμία της ιαπωνικής εταιρείας να βελτιώσει το περιβάλλον, κυρίως σε πολυσύχναστες αστικές περιοχές, το CR-V Hybrid είναι στρατηγικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Honda CR-V Hybrid

Το ηλεκτρικό όραμα λοιπόν της Honda όπως και η στροφή του ενδιαφέροντος του καταναλωτικού κοινού σε ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της Honda εν όψει του εξηλεκτρισμού των ευρωπαϊκών μοντέλων ευρείας κυκλοφορίας της μάρκας έως το 2022, οδήγησε τη Honda να μειώσει αισθητά την τιμή του CR-V Hybrid, που πλέον ξεκινά από 39.990€ για την έκδοση Comfort 2.0 Hybrid CVT 2WD.

Αναλυτικότερα, οι τιμές του μοντέλου διαμορφώνονται ως εξής:

COMFORT 2.0 HYBRID CVT 2WD > 39.990€

ELEGANCE 2.0 HYBRID CVT 2WD > 42.990€

ELEGANCE 2.0 HYBRID CVT AWD > 44.990€

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου