Αγορά Ειδήσεις

«Michelin εγγύηση Plus»

Η Michelin παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών «Michelin εγγύηση Plus», με σκοπό να προσφέρει διαρκώς την καλύτερη δυνατή εμπειρία και απόλυτη σιγουριά στους οδηγούς.

Το νέο πρόγραμμα «Michelin εγγύηση Plus» είναι ήδη διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Περιλαμβάνει όλα τα ελαστικά Michelin για επιβατικά οχήματα και 4Χ4 για χρήση σε δρόμο, που φέρουν ελληνικές πινακίδες, τα οποία θα αγοραστούν στα επιλεγμένα καταστήματα, για τα πρώτα 20.000 χλμ ή τους πρώτους 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς τους.

Με κάθε αγορά 4 ελαστικών Michelin για επιβατικά οχήματα, το πρόγραμμα καλύπτει την αντικατάσταση μέχρι και 2 ελαστικών, για ζημιές που προήλθαν από το ίδιο συμβάν και δεν επιδιορθώνονται. Οι καταναλωτές χρειάζεται μόνο να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο Πρόγραμμα, το αργότερο 30 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς, και να κρατήσουν την απόδειξη αλλά και τα υπόλοιπα έντυπα που θα παραλάβουν από το μεταπωλητή των ελαστικών.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το www.plus.michelin.eu για να εγγραφείτε στο «Michelin εγγύηση Plus», να βρείτε τα επιλεγμένα σημεία πώλησης και να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

«Από το 1957, προσφέρουμε διαρκώς κορυφαία προϊόντα στους Έλληνες καταναλωτές και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τα ελαστικά μας έχουν ταυτιστεί με την καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια. Συνεχής μας δέσμευση είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς και να προσφέρουμε νέα οφέλη στους οδηγούς. Με το «Michelin εγγύηση Plus» βελτιστοποιούμε την εμπειρία των πελατών μας, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν απόλυτη σιγουριά, καθώς εγγυόμαστε για τις κορυφαίες επιδόσεις των ελαστικών τους», δήλωσε ο Αναστάσιος Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.michelin.gr

Δελτίο Τύπου

 

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου