13 Μαρ 2018

Michelin: Νέες διακρίσεις για τα ελαστικά της

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν τα προϊόντα της Michelin για τις επιδόσεις τους, μετά από δοκιμές στις οποίες συμμετείχαν με αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, οι υψηλές επιδόσεις που προσφέρουν, σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, το Michelin Pilot Sport 4 και το Primacy 3, αναγνωρίστηκαν με τις ανώτατες διακρίσεις σε τεστ που πραγματοποίησαν οι κορυφαίες γερμανικές εκδόσεις AutoMotorundSport (AMS) και AutoZeitung καθώς και η γερμανική λέσχη αυτοκινήτου ADAC. «Αδιαμφισβήτητο νικητή» χαρακτήρισε το Michelin Pilot Sport 4 το γερμανικό περιοδικό AutoMotorundSport (AMS). Μετά από σχετικές δοκιμές με αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού, το ελαστικό της Michelin επιβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση του, καθώς ήταν το μοναδικό που χαρακτηρίστηκε ως «highly recommended (συστήνεται ιδιαίτερα)». Κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις, τόσο σε βρεγμένο (φρενάρισμα, κράτημα, πλευρική πρόσφυση) όσο και σε στεγνό (φρενάρισμα, κράτημα, ελιγμοί) οδόστρωμα.

Και το AutoZeitung επιβεβαίωσε την ηγετική θέση του Pilot Sport 4, χαρακτηρίζοντάς το «Best in Test (το καλύτερο στις δοκιμές)». Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό: «Στο βρεγμένο οδόστρωμα, το ελαστικό της Michelin είναι πραγματικά κορυφή! Πολύ υψηλό επίπεδο πρόσφυσης, εξαιρετικά άμεσο κράτημα…απόλυτα ασφαλές!» Οι νέες διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στις 5 παλιότερες νίκες του Pilot Sport 4 (EVO, AutoBild, Auto Express, Auto MotorSport, Sport Auto).

Νέα νίκη για την γκάμα Primacy από την ADAC

H ADAC, η γερμανική λέσχη αυτοκινήτου που απαριθμεί 19 εκ. μέλη σε όλον τον κόσμο και πραγματοποιεί ανεξάρτητες δοκιμές με στόχο την ασφάλεια, κατέταξε στην κορυφαία θέση το Michelin Primacy 3, τον προκάτοχο του καινοτόμου προϊόντος Primacy 4 που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες. Σύμφωνα με τις δοκιμές της ADAC, το ελαστικό της καινοτόμου γκάμας Primacy έχει πολύ καλή ισορροπία επιδόσεων, με την υψηλότερη βαθμολογία στη διάρκεια ζωής, είναι ιδιαίτερα καλό στο στεγνό οδόστρωμα, ενώ διατηρεί τις καλές του επιδόσεις και στο βρεγμένο. To νέο ελαστικό Primacy 4, που παρουσιάστηκε πρόσφατα και διαδέχεται το Primacy 3, παρέχει ασφάλεια τόσο όταν είναι καινούριο όσο και όταν φθαρεί, ενώ είναι νο1 σε διάρκεια ζωής, προσφέροντας 18.000 περισσότερα χιλιόμετρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες:
Ετικέτες: