Αγορά Ειδήσεις

Νέα BP Super Unleaded 98 Active

H BP παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την BP Super Unleaded 98 οκτανίων με τεχνολογία Active, μια νέα βενζίνη με περισσότερα οκτάνια.

Η γκάμα των καυσίμων της ΒΡ ενισχύεται περαιτέρω, καθώς η νέα βενζίνη έρχεται να συμπληρώσει τις επιλογές, μαζί με τις ήδη υπάρχουσες BP Unleaded 95 οκτανίων με τεχνολογία Active και τη BP Ultimate Unleaded 100 οκτανίων με τεχνολογία Active. Η νέα βενζίνη χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη τεχνολογία για να καταπολεμήσει τη βρωμιά του κινητήρα χάρη στα ενεργά μόρια του καυσίμου, που προσκολλώνται στα κατάλοιπα, απομακρύνοντάς τα από κρίσιμα μέρη του μηχανικού συνόλου. Τα ενεργά μόρια καλύπτουν επίσης τις μεταλλικές επιφάνειες του καθαρού κινητήρα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα, που εμποδίζει τα κατάλοιπα να στερεοποιούνται στο μέταλλο.

Η ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία Active βοηθά τον κινητήρα να λειτουργεί σαν καινούργιος και μειώνει την πιθανότητα το αυτοκίνητο να χρειαστεί συντήρηση εκτός προγράμματος, ενώ μπορεί να προσφέρει περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα. Δελτίο Τύπου

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου