Αγορά Ειδήσεις

Νέα εφαρμογή από τη Liqui Moly

Η γερμανική εταιρεία Liqui Moly δείχνει ποιο λάδι κινητήρα είναι το σωστό για ένα συγκεκριμένο όχημα, με μια δωρεάν εφαρμογή σε συσκευές iOS και Android.

Πυρήνας της νέας εφαρμογής είναι ο οδηγός επιλογής λαδιού. Μετά την εισαγωγής της μάρκας, του μοντέλου και του κινητήρα, εμφανίζεται ποιο είναι το σωστό λάδι. Διότι σήμερα το λάδι είναι ένα πολύ εξειδικευμένο ρευστό αναλώσιμο, το οποίο πρέπει να ταιριάζει επακριβώς στον εκάστοτε κινητήρα. Η συμπλήρωση λάθος λαδιού είναι σαν τη συναρμολόγηση λάθους ανταλλακτικού και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στον κινητήρα. Εκτός αυτού η εφαρμογή ενημερώνει σχετικά με ποια άλλα υγρά απαιτούνται στο όχημα, π.χ. βαλβολίνες και λάδια σερβοδιεύθυνσης, καθώς και υγρά φρένων και αντιψυκτικά.

Εν τω μεταξύ, οι προδιαγραφές λαδιών έχουν αυξηθεί τόσο πολύ, που μόνο οι ειδικοί μπορούν να έχουν τη συνολική εικόνα. Έτσι η εφαρμογή αποτελεί ένα πρακτικό βοήθημα για κάθε οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος στέκεται αβοήθητος μπροστά από ένα ατελείωτο ράφι διαφορετικών λαδιών ή έχει κουραστεί να ψάχνει σε Online-Shop, αναφέρει ο Harry Hartkorn, διευθυντής εφαρμοσμένης τεχνολογίας στη Liqui Moly. Όσον αφορά στους επαγγελματίες, διώχνει τις αβεβαιότητες, τόσο κατά τη χρήση στο συνεργείο όσο και κατά την πώληση στους οδηγούς.

Επιπλέον, η εφαρμογή επισημαίνει όλα τα σημεία πώλησης Liqui Moly, παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τα λάδια και τα πρόσθετα. Ο χειρισμός της, σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, είναι πιο απλός και διαισθητικός. Διατίθεται δωρεάν στα Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Φιλανδικά, Σουηδικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα και Ιταλικά στο App-Store της Apple και το Play-Store της Google._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου