22 Μάιος 2018

Νέα έκδοση Cup Edition για το Skoda Fabia

Η Skoda γιορτάζει την επί τρία συνεχή χρόνια κυριαρχία του Fabia R5 στην WRC2 κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ προσφέροντας μια έκδοση με έντονο το σπορ DNA του αγωνιστικού αυτοκινήτου, διατηρώντας όμως σε πολύ προσιτά επίπεδα την τιμή απόκτησής του.

Skoda Fabia Cup Edition

Πρόκειται για το Fabia Cup Edition, μία έκδοση που υπόσχεται να δώσει άλλο χρώμα και σπορ χαρακτήρα στις καθημερινές μετακινήσεις.  Για την υλοποίηση του Fabia Cup Edition επελέγη η έκδοση 1.0L TSI Style, με μέγιστη ιπποδύναμη 110 PS, ανώτατη τελική ταχύτητα 196 χλμ./ώρα. και επιτάχυνση «0-100» σε 9,5 δλ.

Στο εσωτερικό, τα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού που διαφοροποιούν την έκδοση είναι το 3-άκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι Supersport και τα σπορ καθίσματα εμπρός. Εξωτερικά, οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε μαύρο χρώμα, συνδυάζονται με το ειδικό πακέτο διχρωμίας με λευκό χρώμα αμαξώματος, μαύρους καθρέφτες και μαύρη οροφή. Η σκίαση των πίσω τζαμιών «Sunset» προσδίδει ακόμα πιο επιθετικό look στην ειδική αυτή έκδοση.

Τέλος, η σήμανση Edition Cup στο πλάι και το πίσω μέρος, έρχεται να κάνει γνωστή την ταυτότητα του μοντέλου, που κατά τα άλλα εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις παραδοσιακές αξίες του μοντέλου: βραβευμένο design, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικό value for money.

Tο τελευταίο, υποστηρίζεται με τον καλύτερο τρόπο από την τιμή του αυτοκινήτου. Το Fabia Cup Edition προσφέρεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 14.900 €, όση και η τιμή της «απλής» έκδοσης, χωρίς τον επιπλέον σπορ εξοπλισμό, διχρωμίες κλπ. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά στον χρωματικό συνδυασμό λευκό αμάξωμα με μαύρη οροφή και καθρέπτες.

Δελτίο Τύπου

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • Skoda Fabia Cup Edition
  • Skoda Fabia Cup Edition
  • Skoda Fabia Cup Edition
  • Skoda Fabia Cup Edition
  • Skoda Fabia Cup Edition
  • Skoda Fabia Cup Edition
  • Skoda Fabia Cup Edition
  • Skoda Fabia Cup Edition
Ετικέτες: