Αγορά Ειδήσεις

Νέα έκδοση Skoda Fabia

Νέα Skoda Fabia i-con με κινητήρα 1.0 MPI των 75 ίππων, με hi-tech σύστημα πολυμέσων και τιμή 10.780 ευρώ.

Η Skoda Fabia πλέον διαθέτει στη γκάμα της μία νέα έκδοση. Πρόκειται για τη Fabia i-con, με τον κινητήρα 1.0 MPI 75 PS, η οποία διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδόσεις κυρίως λόγω του hi-tech χαρακτήρα της. Το κύριο στοιχείο εξοπλισμού που κάνει την έκδοση ξεχωριστή είναι ένα τελευταίας τεχνολογίας σύστημα infotainment που αναβαθμίζει το εσωτερικό του μοντέλου, με την άνεση και τις ευκολίες που προσφέρει.

Το συγκεκριμένο Multimedia σύστημα διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, τεχνολογίας LCD, μεγέθους 8 ιντσών. Μέσω της οθόνης, οδηγός και συνοδηγός μπορούν να χειριστούν πληθώρα λειτουργιών όπως: Σύστημα πλοήγησης με χάρτη Ελλάδας και ελληνικό menu με δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης, κάμερα οπισθοπορείας, δυνατότητα σύνδεσης Mirror Link και Hot Spot με smartphone iOS και Android, δυνατότητα download εφαρμογών από το Google Play store, πρόσβαση και έλεγχο διαφόρων παραμέτρων του αυτοκινήτου, υποστήριξη όλων των γνωστών τύπων video και audio αρχείων όπως mpeg4, jpg, H264, avi, mp4 με πρόσβαση από θύρα USB ή SD κάρτα και ενσωματωμένο Bluetooth v4.0. Σε πιο τεχνικό επίπεδο, η LCD οθόνη έχει ανάλυση 1024x600 (HD), με καρδιά του συστήματος Multimedia έναν τετραπύρηνο 64μπιτο επεξεργαστή της INTEL. Το σύστημα διαθέτει άφθονη μνήμη 2GB και εσωτερικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 16GB. Επικοινωνεί με εξωτερικές μονάδες είτε με θύρα USB 2.0 είτε με κάρτα SD ενώ από τη θύρα USB μπορεί να «διαβάσει» σκληρό δίσκο χωρητικότητας έως 1ΤΒ.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, η Fabia i-con, ενδεικτικά, εκτός άλλων διαθέτει προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα για έλεγχο της ευστάθειας, της πέδησης και της δυναμικής λειτουργίας, όλους τους κλασικούς αερόσακους συμπεριλαμβανομένου τύπου κουρτίνας για την προστασία της κεφαλής, με αυτόν του συνοδηγού να προσφέρει δυνατότητα απενεργοποίησης, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους/θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air conditioning κλπ. Εξωτερικά, τον χαρακτήρα της νέας έκδοσης προδίδει ένα καλαίσθητο σήμα, το i-con tech inside, που κάνει τη Fabia i-con να ξεχωρίζει και στο δρόμο.

Η Skoda Fabia i-con προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 10.780 ευρώ και μπορεί να αποκτηθεί εύκολα χάρη στο Skoda Clever Plan, με 119 €/μήνα, με 4 χρόνια εγγύηση, service, ασφάλιση και οδική βοήθεια.

 

 

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου