Αγορά Ειδήσεις

Nέα υπηρεσία ψηφιακής κράτησης αυτοκινήτου Skoda One Click

Η Skoda πρωτοπορεί, προσφέροντας τη δυνατότητα να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν απλά και γρήγορα, από την άνεση του σπιτιού τους, με τη νέα υπηρεσία ψηφιακής κράτησης αυτοκινήτου Skoda One Click!

H ονομασία «Skoda One Click!» εντάσσει τη νέα υπηρεσία κάτω από τον «πυλώνα» Skoda One, που στόχο έχει την παροχή υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την εμπειρία του ενδιαφερόμενου/πελάτη με τη μάρκα.

H υπηρεσία Skoda One Click προσφέρει τα παρακάτω ειδικά προνόμια:

·         Σημαντικό όφελος τιμής

·         Δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης Skoda One

·         1η δόση σε 6 μήνες

Skoda One Click

Στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας skoda.gr, έχει διαμορφωθεί μία ειδικά σχεδιασμένη σελίδα (https://www.skoda.gr/company/skoda-one-click) που περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες για την ενέργεια καθώς και τους απαραίτητους συνδέσμους (links) που οδηγούν στην πλατφόρμα Online Πωλήσεων Mycarnow@Kosmocar, που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα kosmocar.gr.

Επιπρόσθετα, η σελίδα με τις νέες επιλογές χρηματοδότησης Skoda One  έχει ανανεωθεί ώστε να έχει τη δυνατότητα ο ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί για τους προνομιακούς τρόπους απόκτησης του μοντέλου ενδιαφέροντος, όπως η άτοκη χρηματοδότηση, τα επιδοτούμενα, προνομιακά, ιδιαίτερα χαμηλά επιτόκια και η δυνατότητα 1ης δόσης σε έξι μήνες. _ Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου