19 Μάιος 2018

Νέο ελαστικό της σειράς Geolandar από τη Yokohama

Η Yokohama εμπλουτίζει τη γκάμα ελαστικών της σειράς Geolandar μ’ ένα νέο ελαστικό Mud Terrain για SUV και pick-up οχήματα.

Yokohama Geolandar M/T G003

Το νέο ελαστικό με την κωδική ονομασία Geolandar M/T G003 έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει την εμφάνισή του και στη χώρα μας μετά την παρουσίασή του στο εξωτερικό και θα είναι διαθέσιμο σε 37 διαστάσεις, από 15 έως και 20 ίντσες.

Το ολοκαίνουργιο ελαστικό Geolandar M/T G003 είναι σχεδιασμένο για τους λάτρεις της off-road οδήγησης και εκείνους που αγαπούν την περιπέτεια και αποτελεί το τελευταίο μέλος της σκληροτράχηλης σειράς ελαστικών της Yokohama.

Με επιθετικό σχεδιασμό πλευρικού τοιχώματος, τεχνολογία Geo-Shield που δημιουργεί ένα ισχυρότερο ελαστικό ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες εκτός δρόμου, καθώς και μια ειδική ένωση τριπλού πολυμερούς, το Geolandar M/TG003 προκαλεί με την πρώτη ματιά.

Προσφέρει μέγιστη απόδοση και άριστη πρόσφυση σε όλα τα εδάφη, από την καθημερινή οδήγηση των αυτοκινητόδρομων, έως και σε απότομα βράχια, λασπώδη μονοπάτια και άμμο.

Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της Yokohama έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών Yokohama.

Δελτίο Τύπου

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • Yokohama Geolandar M/T G003
  • Yokohama Geolandar M/T G003