11 Οκτ 2017

Νέο κατάστημα USAG στην Αθήνα

Εγκαίνια για το νέο κατάστημα του εργαλειόκοσμου της ιταλικής εταρείας USAG, στην οδό Σπύρου Πάτση στην Αθήνα.

Τη μεγαλύτερη «πιάτσα» αγοράς εργαλείων στην περιφέρεια πρωτεύουσης επέλεξε η Promauto, που από τον Οκτώβριο του 2016 είναι ο επίσημος διανομέας των εργαλείων USAG στην Ελλάδα, για να λειτουργήσει το κεντρικό της σημείο λιανικής πώλησης των πολυεργαλείων της μεγάλης ιταλικής εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα και το αναγνωρίσιμο λογότυπο της USAG βρίσκεται στην οδό Σπύρου Πάτση 21 στον Βοτανικό, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο της Αθήνας.

Η USAG ιδρύθηκε το 1926 στο Gemonio της Ιταλίας και πλέον κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των επαγγελματικών εργαλείων. Αποτελεί τμήμα του StanleyBlack&Decker Group, έχει σημαντικό ρόλο στην διεθνοποίηση της βιομηχανίας διατηρώντας παράλληλα την εταιρική της ταυτότητα, το brand της και την λειτουργική της αυτονομία. Οι γραμμές παραγωγής της USAG χαρακτηρίζονται ως υπόδειγμα ακόμα και έντος του ομίλου StanleyBlack&Decker. Το όνομα της USAG είναι συνδεδεμένο με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ιδίως στον τομέα των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Οι ομάδες που χρησιμοποιούν εργαλεία USAG κατά τη διάρκεια αγώνων είναι η καλύτερη απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της. Μεταξύ άλλων η USAG συνεργάζεται επίσημα με την αγωνιστική ομάδα Ducati Corse τόσο στο MotoGP, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

H Promauto ιδρύθηκε το 1991 και έκτοτε διατηρεί ηγετική θέση στην αγορά της διοργάνωσης εξειδικευμένων εκδηλώσεων για το αυτοκίνητο, όπως δημοσιογραφικές παρουσιάσεις, συνέδρια, εκπαιδεύσεις δικτύου, test drives και εκθέσεις. Πελάτες της είναι οι κεντρικοί εισαγωγείς των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών στη χώρα μας. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2017 είχε διοργανώσει 245 δημοσιογραφικές παρουσιάσεις, περισσότερες από 170 εκπαιδεύσεις δικτύου και περισσότερα από 315.000 test drives σε roadshows, ειδικές εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Promauto στην ιστοσελίδα www.promauto.gr και για την USAG στο www.usag.pro (τηλέφωνο καταστήματος Σπύρου Πάτση 21: 210 3471647).

Περισσότερες φωτογραφίες:
Ετικέτες: