Αγορά Ειδήσεις

Το νέο Renault Captur στην Ελλάδα – Τιμές

Με πλήρη γκάμα κινητήρων και εκδόσεων, το νέο Renault Captur πατά και επίσημα τους τροχούς του στη χώρα μας σε τιμές που ξεκινούν από τα 16.880 ευρώ.

Το Renault Captur είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα του Γάλλου κατασκευαστή καθώς από το 2013, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, μέχρι και σήμερα, έχει πουλήσει πάνω από 1,5 εκατ. αυτοκίνητα σε 90 χώρες. Έτσι, έγινε πολύ γρήγορα το best-seller της κατηγορίας, τόσο στη Γαλλία, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σε μία κατηγορία που αποδεικνύεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική, το νέο Captur επανέρχεται πλήρως ανανεωμένο ενισχύοντας ταυτόχρονα το DNA του στο οποίο οφείλει την επιτυχία του. Το μοντέλο είναι αναβαθμισμένο χάρη στις μοντέρνες SUV αναλογίες του, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον δυναμικό και αθλητικό του χαρακτήρα. Παραμένοντας προσαρμόσιμο στις ανάγκες και την αισθητική του αγοραστή του, το εσωτερικό του διακρίνεται για την ευρυχωρία, την τεχνολογία και την ποιότητά του, ενώ συνολικά τα χαρακτηριστικά του παραπέμπουν άμεσα σε μοντέλο ανώτερης κατηγορίας.

Renault Captur

Η παρουσίαση του νέου Renault Captur εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού πλάνου «Drive the Future» (2017-2022) του Groupe Renault. Το συγκεκριμένο μοντέλο, μαζί με το νέο Clio, στο οποίο βασίζεται, αποτελεί την αιχμή του δόρατος αυτής της στρατηγικής. Σε ό,τι αφορά στην τεχνολογική του υπόσταση και ανταποκρινόμενο στους τρεις πυλώνες της κινητικότητας του αύριο, όπως αυτοί παρουσιάζονται στο στρατηγικό πλάνο «Drive the Future», το μοντέλο είναι :

Ηλεκτρικό: Το νέο Captur είναι το πρώτο μοντέλο της Renault που διαθέτει υβριδικό επαναφορτιζόμενο σύστημα κίνησης E-TECH Plug-in.

Δικτυωμένο: Το αυτοκίνητο ενσωματώνει ιδανικά αυτή τη δυναμική χάρη στο νέο σύστημα πολυμέσων & δικτύωσης, το Renault EASY CONNECT.

Αυτόνομο: Το νέο SUV της Renault βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους της κατηγορίας Β σε ό,τι αφορά στα οχήματα με τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης (επιπέδου 2).

Renault Captur

Από πλευράς διαστάσεων το νέο Captur είναι μεγαλύτερο σε μήκος (4,23 μ. +11 εκ.) και ξεχωρίζει οπτικά από τους τροχούς των 18 ιντσών (ανάλογα με την έκδοση) αλλά και από το μεγαλύτερο μεταξόνιο (2,63 μ, +2 εκ.). Ο ανανεωμένος εξωτερικός σχεδιασμός, αλλά και στοιχεία όπως τα Full LED Pure Vision φωτιστικά σώματα, η νέα φωτιστική υπογραφή σε μορφή “C”, τα κωνικά πίσω φώτα και τα διακοσμητικά ένθετα χρωμίου, συμβάλλουν στη αναβάθμιση της ποιοτικής του εικόνας.

Στο εσωτερικό το ταμπλό ασπάζεται τη σχεδίαση «Smart Cockpit» και είναι εμφανώς προσανατολισμένο στον οδηγό, με χαρακτηριστικό στοιχείο την «αιωρούμενη» κεντρική κονσόλα. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στι ταμπλό ενσωματώνονται όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, μεταξύ αυτών και οι οθόνες (έως 10,25’’) με τη μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης στην κατηγορία. Την εικόνα συμπληρώνει η αναβαθμισμένη ποιότητα – με μαλακή επένδυση σε ολόκληρη την επιφάνεια του ταμπλό - καθώς και η νέα αρχιτεκτονική σχεδίασης των καθισμάτων, που εξασφαλίζουν ακόμα καλύτερη άνεση.

Renault Captur

Στοιχείο κλειδί του «Smart Cockpit», είναι η οθόνη πολυμέσων των 9,3 ιντσών, που έχει τη μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης της κατηγορίας. Πρόκειται, ουσιαστικά για ένα κανονικό tablet που δίνει στο εσωτερικό έναν ιδιαίτερα μοντέρνο αέρα και προσφέρει εξαιρετική αναγνωσιμότητα χάρη στην ελαφρά κλίση προς το μέρος του οδηγού. Την ίδια στιγμή, το νέο Captur προσφέρει έναν πίνακα οργάνων με ψηφιακή οθόνη. Η έγχρωμη αυτή οθόνη με διαστάσεις από 7 έως 10,25 ίντσες παρέχει τη δυνατότητα εξατομίκευσης της εμφάνισης των πληροφοριών με εύκολο τρόπο – στην έκδοση των 10,25 ιντσών ενσωματώνονται και οι πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης.

Η «αιωρούμενη» κεντρική κονσόλα είναι ένα ακόμα θεμελιώδες στοιχείο που χαρακτηρίζει το «Smart Cockpit» στο νέο Captur. Υπερυψωμένη για βέλτιστη εργονομία, με ιδανική θέση για τον επιλογέα ταχυτήτων, η κεντρική κονσόλα στην πλέον εξελιγμένη της μορφή, δημιουργεί την εντύπωση ότι αιωρείται. Πέρα από την αισθητική πλευρά, η σχεδίαση της συγκεκριμένης κονσόλας έχει και πρακτικό πλεονέκτημα καθώς εξασφαλίζει μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποθήκευση μικροαντικειμένων, όπως πχ ο ειδικός χώρος για επαγωγική φόρτιση του smartphone στην κάτω μεριά της.

Renault Captur

Τα καθίσματα του νέου Captur παραπέμπουν σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας προσφέροντας καλύτερο, σε σχέση με το μοντέλο της πρώτης γενιάς, επίπεδο στήριξης χάρη στο κατά 15 χλστ. αυξημένο μήκος της έδρας τους και καλύτερη πλευρική στήριξη του σώματος στις στροφές. Η ειδική κατασκευή της πλάτης βελτιώνει σημαντικά το χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών (+17 χλστ.), ενώ τα καινούργια, λεπτότερα, ελλειπτικά προσκέφαλα βελτιώνουν την περιφερειακή ορατότητα.

Στο νέο Captur ο συνολικός όγκος του χώρου αποσκευών φτάνει τα 536 λίτρα, δηλαδή 81 λίτρα περισσότερα από το μοντέλο πρώτης γενιάς. Επίσης, η συνολική χωρητικότητα των διαφόρων χώρων αποθήκευσης στην καμπίνα φτάνει τα 27 λίτρα. Ο όγκος του πορτ-μπαγκάζ μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες, χάρη στη δυνατότητα μετακίνησης του πίσω καθίσματος σε διαδρομή έως και 16 εκ. αλλά και χάρη στο κάλυμμα του πατώματος που έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης σε δύο θέσεις, ώστε να δημιουργείται ένας χώρος δύο επιπέδων που διευκολύνει στις καθημερινές μετακινήσεις. Με αυτή την επιλογή και την αναδίπλωση της πλάτης του πίσω καθίσματος αποκαλύπτεται ένας εντελώς επίπεδος χώρος φόρτωσης αντικειμένων μήκους έως και 1,57μ. (+11 εκ.).

Renault Captur

Με το 80% των πωλήσεων να είναι δίχρωμα μοντέλα στην Ευρώπη, το Captur είναι ήδη γνωστό για τις επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρει. Το νέο μοντέλο προχωρά ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας μία ακόμα πιο πλούσια γκάμα επιλογών σε συνδυασμούς και νέα χρώματα, τόσο για το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό του. Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 11 χρώματα για το αμάξωμα και 5 επιλογές για την οροφή και τους πλευρικούς καθρέφτες, είναι διαθέσιμα, ενώ τώρα προσφέρονται 3 ακόμα χρωματικές επιλογές για τις εμπρός και πίσω προστατευτικές ποδιές και τα πλευρικά προστατευτικά στο κάτω μέρος των θυρών. Συνολικά, το νέο Renault Captur προσφέρεται σε πάνω από 90 συνδυασμούς εξατομίκευσης.

Αντίστοιχα, στο εσωτερικό του All-new Renault CAPTUR διατίθενται επτά πακέτα διαμόρφωσης: τέσσερα πακέτα για τους αεραγωγούς και τη βάση του μοχλού των ταχυτήτων και τρία πακέτα για  τα πάνελ των θυρών, το ταμπλό και τις ταπετσαρίες. Συνολικά, το νέο Captur προσφέρει μέχρι και 18 συνδυασμούς εσωτερικής διακόσμησης, οι οποίοι συμπληρώνονται από τις 8 επιλογές αποχρώσεων φωτισμού του εσωτερικού.

Renault Captur

Ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος του μοντέλου:

Βενζίνη

1.0 TCe 100hp Authentic - €16.880

.1.0 TCe 100hp Expression - €17.730

1.3 TCe 130hp Expression - €20.800

1.3 TCe 130hp Expression EDC - €22.230

1.0 TCe 100hp Dynamic - €20.550

1.3 TCe 130hp Dynamic - €22.330

1.3 TCe 130hp Dynamic EDC - €26.650

1.3 TCe 155hp Initiale Paris EDC - €32.880

Υγραέριο (LPG)

1.0 TCe 100hp Authentic LPG

1.0 TCe 100hp Expression LPG

1.0 TCe 100hp Dynamic LPG

Ντίζελ

1.5 Blue dCi 95hp Authentic - €19.550

1.5 Blue dCi 115hp Authentic - €20.850

1.5 Blue dCi 95hp Expression - €20.450

1.5 Blue dCi 115hp Expression - €21.850

1.5 Blue dCi 115hp Expression EDC - €25.650

1.5 Blue dCi 95hp Dynamic - €22.190

1.5 Blue dCi 115hp Dynamic - €25.490

1.5 Blue dCi 115hp Dynamic EDC - €29.850

1.5 Blue dCi 115hp Initiale Paris EDC - €32.950

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου