Αγορά Ειδήσεις

Οργανωτικές αλλαγές στην Kosmocar

Ο κ. Θανάσης Κονιστής αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή After Sales και Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων, με τον κ. Νικόλαο Πρέζα να ασκεί από τις 18 Φεβρουαρίου καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing VW.

Oργανωτικές αλλαγές ανακοίνωσε η Kosmocar AE, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων & ανταλλακτικών VW, Audi & Skoda, επίσημος έμπορος & επισκευαστής Bentley, επίσημος επισκευαστής Lamborghini & αποκλειστικός διανομέας Ελλάδος & Κύπρου Ducati.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΙΣΤΗΣ

Ο κ. Θανάσης Κονιστής, σε συνέχεια της σημαντικής συμβολής του στην πορεία της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, της οποίας προΐσταται τα τελευταία πέντε χρόνια, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή After Sales και Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων (New Business Development).

ΝΙΚΟΣ ΠΡΕΖΑΣ

Ο κ. Νικόλαος Πρέζας, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, από 18/2/2020. Ο κ. Πρέζας είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Warwick. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου ενώ από το 2012 ήταν Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Οχημάτων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mercedes-Benz Ελλάς. Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου