Ο Μάρτιος έκλεισε με τους καλύτερους οιωνούς για την Peugeot καθώς βρέθηκε στην δεύτερη θέση των ταξινομήσεων της συνολικής αγοράς με 923 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 9,6%, ενώ το 208 οδήγησε τις πωλήσεις στην κατηγορία του.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία διατηρεί την δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις της ελληνικής αγοράς, καθώς και του πρώτου τριμήνου του 2019, σημειώνοντας 2.683 ταξινομήσεις και μερίδιο αγοράς 10,2%.

Το supermini Peugeot 208 εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας του, καταγράφοντας τη σαφή προτίμηση των αγοραστών που το επιλέγουν για τον ξεχωριστό σχεδιασμό του, την τεχνολογική πρωτοπορία, τη δυναμική οδήγηση, τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, την εξελιγμένη συνδεσιμότητα αλλά και την πενταετή εργοστασιακή εγγύηση που το συνοδεύει.

Μαζί του και η υπόλοιπη γκάμα της Peugeot και συγκεκριμένα τα μοντέλα 108, 2008, 3008, 5008 και το MPV Traveller, βρέθηκαν στο Top 5 των πωλήσεων στις κατηγορίες τους. Στην αλματώδη πορεία της Peugeot στην ελληνική αγορά, συνέβαλαν και τα πρακτικά και ανθεκτικά ελαφρά επαγγελματικά της φίρμας. Τα Boxer και Expert στα Van και το 208 Pro στα Vanette κατέλαβαν την πρώτη θέση των πωλήσεων στις κατηγορίες τους, επιβεβαιώνοντας τη συνειδητή επιλογή των επαγγελματιών που απαιτούν απόδοση, οικονομία και ασφάλεια στις καθημερινές και ιδιαίτερα απαιτητικές μετακινήσεις τους._Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά