Αγορά Ειδήσεις

Porsche Now Experience Store στη νέα πτέρυγα του Golden Hall

Η Μοτοδυναμική ΑΕΕ, επίσημη εισαγωγέας της Porsche στην Ελλάδα, υλοποιώντας μια νέα, δυναμική πολιτική, δημιούργησε το πρότυπο Porsche Now experience store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, στη νέα πτέρυγα του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι.

H εισαγωγική εταιρεία συνεργάστηκε στενά με τα κεντρικά γραφεία της Porsche Central and Eastern Europe, καθώς είναι το πρώτο Porsche Now που ανοίγει στις 26 χώρες της περιοχής. Το Porsche Now experience store φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης των φίλων του brand, να προσελκύσει νέο κοινό και να φέρει σε άμεση επαφή τους επισκέπτες του εμπορικού πολυχώρου με την πλούσια ιστορία και το DNA της Porsche.

Σε ένα χαλαρό, φιλόξενο και διακριτικά πολυτελές περιβάλλον, το Porsche Now experience store ήρθε για να συνδέσει την ιδέα του μελλοντικού sport αυτοκινήτου στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, με τις ανάγκες και τις επιθυμίες ενός νέου τρόπου ζωής.

Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου