Η Μοτοδυναμική ΑΕΕ, επίσημη εισαγωγέας της Porsche στην Ελλάδα, υλοποιώντας μια νέα, δυναμική πολιτική, δημιούργησε το πρότυπο Porsche Now experience store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, στη νέα πτέρυγα του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι.

H εισαγωγική εταιρεία συνεργάστηκε στενά με τα κεντρικά γραφεία της Porsche Central and Eastern Europe, καθώς είναι το πρώτο Porsche Now που ανοίγει στις 26 χώρες της περιοχής. Το Porsche Now experience store φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης των φίλων του brand, να προσελκύσει νέο κοινό και να φέρει σε άμεση επαφή τους επισκέπτες του εμπορικού πολυχώρου με την πλούσια ιστορία και το DNA της Porsche.

Σε ένα χαλαρό, φιλόξενο και διακριτικά πολυτελές περιβάλλον, το Porsche Now experience store ήρθε για να συνδέσει την ιδέα του μελλοντικού sport αυτοκινήτου στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, με τις ανάγκες και τις επιθυμίες ενός νέου τρόπου ζωής.

Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά