12 Ιουλ 2018

Πρόγραμμα «AVIN κερδίζω»

Οι οδηγοί που επιλέγουν την ελληνική εταιρία πετρελαιοειδών ΑVIN, έχουν σήμερα περισσότερους λόγους να την εμπιστεύονται! Πέρα από την υψηλή ποιότητα καυσίμων και υπηρεσιών, οι πελάτες της εδώ και λίγο καιρό απολαμβάνουν ένα μοναδικό στην κατηγορία του πρόγραμμα επιβράβευσης: το «AVIN κερδίζω».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που επιβραβεύει άμεσα και ουσιαστικά τους πελάτες της AVIN, αφού τους προσφέρει δωροεπιταγές, οι οποίες εξαργυρώνονται μέσα στο πρατήριο, σε καύσιμα, υπηρεσίες και προϊόντα που πωλούνται εκεί. Εάν είστε παλιός ή νέος πελάτης της AVIN μπορείτε να ζητήσετε τη δική σας κάρτα «AVIN κερδίζω» σε ένα πρατήριο ή στο www avinoil.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε το «AVIN κερδίζω» app, στο κινητό σας.

Με κάθε συναλλαγή σε καύσιμα, λιπαντικά, πετρέλαιο θέρμανσης και υγραέριο κίνησης Coral Gas, συλλέγετε στην κάρτα σας πόντους. Όταν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός πόντων, παίρνετε αμέσως την δωροεπιταγή σας αξίας 3€, που εξαργυρώνετε πάλι στην AVIN. Τόσο απλό.

Για το επόμενο λοιπόν γέμισμα, αξίζει να σταματήσετε στο κοντινότερο πρατήριο AVIN. Με μια πλήρη γκάμα καυσίμων που ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση επιδόσεων και οικονομίας, με ανανεωμένες υπηρεσίες, αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, τώρα και με το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης «AVIN κερδίζω», η AVIN αποτελεί πάντα μια αξιόπιστη και οικονομική επιλογή για κάθε οδηγό._Δελτίο Τύπου

Περισσότερες φωτογραφίες:
Ετικέτες: