Αγορά Ειδήσεις

Προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers

Με το προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers για παραγγελίες έως και 30 Μαΐου υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσει κανείς ετοιμοπαράδοτο Honda Civic 5D, Civic 4D, CR-V βενζίνη & Hybrid και HR-V με σημαντικά οφέλη.

Με το προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers για παραγγελίες έως και 30 Μαΐου, υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσει κανείς ετοιμοπαράδοτο Honda Civic 5D, Civic 4D, CR-V βενζίνη & Hybrid και HR-V με σημαντικά οφέλη. Civic: όφελος έως 2.100€, με τιμή που ξεκινά από 20.900€ και 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα του 4θυρου μοντέλου και ειδικότερα για την έκδοση Civic 4D 1.5 Comfort. HR-V: όφελος έως 1.800€. CR-V Petrol: όφελος έως 3.300€ & 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα. CR-V Hybrid: όφελος έως 2.500€ & 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα. Jazz 1.3lt: 5 χρόνια δωρεάν service για ετοιμοπαράδοτο απόθεμα και παραγγελίες. Προσφέρονται δωρεάν τέλη κυκλοφορίας για συγκεκριμένα οχήματα και τα αυτοκίνητα Honda δεν επιβαρύνονται με χρέωση μεταλλικού χρώματος.

Επίσης, οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν απολαμβάνοντας τα παρακάτω οφέλη: 3+2 χρόνια επέκταση εγγύησης. 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια με το πρόγραμμα Honda Assist. Πρόγραμμα Honda Family με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο με την αγορά νέου αυτοκινήτου Honda καθώς και σε όποιον από τη οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο Honda. Δείτε περισσότερα στο https://honda-cars.gr/honda-line-up-family/. Για τα οφέλη που είναι σε ισχύ μπορείτε να δείτε περισσότερα στο https://honda-cars.gr/offers/ Δελτίο Τύπου

 

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 από το 1970 μέχρι σήμερα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά