Αγορά Ειδήσεις

Ρεκόρ συμμετοχής για το Camp Jeep 2019

Το φετινό Camp Jeep ήταν μία εντυπωσιακή γιορτή που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών στην ιστορία του θεσμού.

Στο πανέμορφο σκηνικό του San Martino di Castrozza στους Δολομίτες βρέθηκαν 700 Jeep με περισσότερους από 1.500 φίλους της μάρκας που ήρθαν από την Ευρώπη, την Αφρική, αλλά και την Ιαπωνία. Με ιδιαίτερο σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον, για το σκηνικό του 6oυ Camp Jeep αξιοποιήθηκαν 100 κυβικά μέτρα ξυλείας συνολικού βάρους 250 τόνων, τα οποία προέρχονται από τα δέντρα που καταστράφηκαν από τις καταιγίδες που χτύπησαν την περιοχή τον περασμένο Οκτώβριο. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο Jeep Gladiator, το πιο ικανό pick-up. Παράλληλα την προσοχή τράβηξε και η ειδική έκδοση Jeep Wrangler 1941 της Mopar.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης διεξήχθηκαν σειρά εκτός δρόμου δοκιμασιών κάτω από την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Jeep Academy. Οι φίλοι της Jeep είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα μοντέλα της μάρκας, από το θρυλικό Jeep Wrangler, έως τα Jeep Renegade, Jeep Compass, Jeep Cherokee και Jeep Grand Cherokee που εντυπωσίασε στην έκδοση Trackhawk που είναι εφοδιασμένη με τον δυνατότερο κινητήρα στην ιστορία της Jeep, τον υπερτροφοδοτούμενο V8 των 6,2 λίτρων απόδοσης 710 ίππων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε από την εντυπωσιακή παρέλαση των Jeep που πέρασαν από το Rolle Pass σε υψόμετρο 2.000 μέτρων.

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου