Αγορά Ειδήσεις

Revoil «Χίος–24 χρόνια μαζί»

Με αφορμή την επέτειο 24 ετών πλήρους εμπορικής δραστηριότητας στην αγορά των πετρελαιοειδών, η Revoil γιορτάζει στη Χίο με εβδομαδιαίες κληρώσεις και μεγάλα δώρα.

Με κάθε αγορά καυσίμων Revoil αξίας 20 ευρώ, οι καταναλωτές λαμβάνουν ένα τυχερό λαχνό με τον οποίο συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις και όχι μόνο. Μεγάλα δώρα περιμένουν τους κατοίκους & επισκέπτες της Χίου στις εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα γίνονται ζωντανά από τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Αλήθεια Χίου. Πέντε τυχεροί κερδίζουν τα καύσιμα της εβδομάδας (αξίας 20 ευρώ)

Τρεις τυχεροί κερδίζουν τα ψώνια σούπερ μάρκετ του μήνα (αξίας 150 ευρώ). Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας, θα υπάρχουν και μεγάλες κληρώσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν όλοι οι λαχνοί που δεν κληρώθηκαν τις εβδομάδες που προηγήθηκαν για να διεκδικήσουν δύο δωροεπιταγές Revoil αξίας 500 ευρώ η κάθε μία. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού στο www.revoil.gr.

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου