20 Απρ 2018

RobotQuartz IV” για τα λιπαντικά TOTAL QUARTZ

Η σειρά λιπαντικών κινητήρα αυτοκινήτων TOTAL QUARTZ από την Total επιστρέφει με μια νέα καμπάνια.

Αυτή η καμπάνια τονίζει την καινοτομία του λιπαντικού κινητήρα TOTAL QUARTZ με τεχνολογία Age Resistance Technology (ART): βελτιώνει την προστασία ενάντια στη μηχανική φθορά έως και 64% *. Αυτή η πρόοδος έχει σημαντικό αντίκτυπο στην παράταση της απόδοσης και της μακροζωίας του αυτοκινήτου.

Το RobotQuartz επιστρέφει επίσης σε αυτή την καμπάνια, με μια νέα εμφάνιση! Συμμετέχοντας στην επικοινωνία της σειράς TOTAL QUARTZ από το 2011, το RobotQuartz έχει ανανεωθεί και είναι πλέον πιο σύγχρονο από ποτέ, ενσωματώνοντας πραγματικά την προοδευτική τεχνολογία αιχμής της Total.

Ένα ακόμα μέρος των τελευταίων ειδήσεων σε αυτή τη νέα καμπάνια: το RobotQuartz δεν είναι πλέον μόνο του. Τα νέα ρομπότ-κινητήρες μπαίνουν στη σκηνή, αλλά φαίνονται πολύ φθαρμένα σε σύγκριση με το RobotQuartz, καθώς δεν χρησιμοποιούν το λιπαντικό TOTAL QUARTZ. Η αντίθεση αυτών των λιγότερο συντηρημένων ρομπότ σε σχέση με τον ισχυρότερο κινητήρα στον οποίο έχει χρησιμοποιηθεί το λιπαντικό TOTAL QUARTZ, τονίζει και το moto της καμπάνιας που είναι «Διατηρήστε τον κινητήρα σας καινούργιο για περισσότερο», και υποστηρίζει απόλυτα την υπογραφή του Ομίλου Total: "Committed to better energy”.

Η Total Lubricants είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής και έμπορος λαδιών κινητήρων και λιπαντικών. Διαθέτει 41 μονάδες παραγωγής παγκοσμίως και περισσότερους από 5.800 εργαζόμενους σε 150 χώρες. (Δελτίο Τύπου)

Περισσότερες φωτογραφίες:
Ετικέτες: