Αγορά Ειδήσεις

To Seat Leon e-Hybrid στην Ελλάδα – Τιμές

Η plug-in υβριδική έκδοση του νέου Seat Leon έφτασε στη χώρα μας και η ελληνική αντιπροσωπεία του ισπανικού εργοστασίου ανακοίνωσε τις τιμές διάθεσής της στην αγορά.

Η τεχνολογία plug in hybrid προσφέρεται στο νέο Seat Leon στην 5θυρη και στην Sportstourer έκδοσή του, συνδυάζοντας ένα κινητήρα 1.4 TSI, ένα ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία Li-ion για να προσφέρει συνδυαστική ιπποδύναμη 204 ίππων και 350 Νm ροπής. Χάρη στη μπαταρία ιόντων λιθίου 13kWh, το Seat Leon μπορεί να ταξιδέψει έως και 64km (72km σε NEDC) σε λειτουργία all-electric, ενώ όταν χρησιμοποιείται και ο βενζινοκινητήρας, το Seat Leon e-Hybrid μπορεί να φτάσει τα 800 χιλιόμετρα αυτονομίας. Eπίσης, το αυτοκίνητο εκπέμπει μόλις μεταξύ 25 και 30 g/km ρύπων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

seat-ny-leon-sportstourer-phev

Το Seat Leon e-Hybrid ξεκινά πάντα σε ηλεκτρική λειτουργία (όταν η μπαταρία είναι επαρκώς φορτισμένη). Η μονάδα μεταβαίνει σε υβριδική λειτουργία εάν η ενεργειακή ικανότητα της μπαταρίας πέσει κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο ή εάν η ταχύτητα αυξηθεί πάνω από 140 km/h. Στην υβριδική λειτουργία, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει την κατάσταση φόρτισης, να την αυξήσει ή να τη μειώσει σε ένα καθορισμένο επίπεδο. Αυτό καθιστά δυνατή την οδήγηση σε αστική περιοχή αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια και με μηδενικές εκπομπές.

Z

Το Seat Leon e-Hybrid θα προσφέρεται στη χώρα μας σε πέντε εξοπλιστικές εκδόσεις, τόσο με το hatchback αμάξωμα, όσο και με το sportstourer. Όπως θα δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί, η τιμή των βασικών hatchback εκδόσεών του ορίζεται στα 33.490 ευρώ, με τις sportstourer παραλλαγές του να στοιχίζουν 1.000 ευρώ περισσότερα.

SEAT

 

 

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου