16 Ιαν 2018

Subaru Open Days στις 20-21 Ιανουαρίου

Οδηγήστε τα ολοκαίνουργια Subaru XV και Impreza, όπως επίσης και τα Forester, Outback και Levorg.

Subaru Imrpeza

Στη νέα χρονιά, η Subaru κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα και σας προσκαλεί να γνωρίσετε και να οδηγήσετε τα δύο ολοκαίνουργια μοντέλα, το Impreza και το SUBARU XV, που πατάνε πάνω στη νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform). Με τη μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD της Subaru, τον επανασχεδιασμένο βενζινοκινητήρα Boxer των 1.6 και 2.0 λίτρων και το αυτόματο κιβώτιο CVT, τα νέα Impreza και XV φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας EyeSight στο βασικό εξοπλισμό τους.

Με EyeSight είναι εξοπλισμένο και το ανανεωμένο Forester 2.0i ES CVT που θα είναι επίσης διαθέσιμο για test drive, μαζί με το Forester 2.0i 6MT, το Outback 2.0D ES και το Levorg 1.6 GT-S.

Η Ιαπωνική μάρκα είναι γνωστή για την αφοσίωσή της στην χρήση και εξέλιξη της υψηλής τεχνολογίας στα αυτοκίνητά της. Μια κορυφαία τεχνολογία που έχει διακριθεί παγκόσμια, έχει κερδίσει βραβεία από πληθώρα οργανισμών και υπηρετεί τόσο την ασφάλεια των επιβατών όσο και την απόλαυση τηςοδήγησης.

Όλα τα μοντέλα έχουν αποσπάσει τη βαθμολογία των 5 αστέρων στις δοκιμές του EuroNCAP και πρόσφατα τα νέα Impreza και XV διακρίθηκαν ως τα Ασφαλέστερα Οικογενειακά Αυτοκίνητα στην κατηγορία τους.

Οι άνθρωποι της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS με χαρά θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και θα σας συνοδεύσουν σε test drive με το μοντέλο που επιθυμείτε να γνωρίσετε καλύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.subaru.net.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 6800800

Δελτίο Τύπου

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • Subaru Imrpeza
  • Subaru XV