Αγορά Ειδήσεις

Subaru Open Week

Από τις 1 ως τις 6 Απριλίου η Subaru σας καλεί να οδηγήσετε τα XV, Impreza και Forester σε ένα test-drive αλλιώτικο από τα άλλα.

Μέσα από τα καθιερωμένα Subaru Open Week οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα κατατοπιστικό test-drive και να ξεναγηθούν στην ουσία κάθε μοντέλου της Subaru. Αυτόν τον σκοπό ακριβώς εξυπηρετούν τα test-drive με τα Subaru XV 1.6i CVT ES, Impreza 1.6i CVT ES και Forester 2.0i CVT ES από τις 1 έως τις 6 Aπριλίου 9.00-19.00 καθημερινά (το Σάββατο μέχρι τις 14.00) στην έκθεση της αντιπροσωπείας (Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου).

Οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν από κοντά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία της Subaru, για τα οποία το αμερικανικό περιοδικό Consumer Reports την ανέβασε φέτος στην κορυφή της βαθμολογίας του, χαρακτηρίζοντάς την ως «η εταιρεία που φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα».

Επιπλέον τα Subaru XV & Impreza έχουν κερδίσει την κορυφαία διάκριση Best in Class του EuroNCAP ως τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην κατηγορία τους. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 6800 800 και να κλείσετε το ραντεβού σας._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου