Αγορά Ειδήσεις

Suzuki: δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος

Η Suzuki βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά δίπλα στους οδηγούς της, προσφέροντας τους δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Κάθε οδηγός Suzuki χρειάζεται να επισκεφθεί αυτό το καλοκαίρι έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, για να πραγματοποιήσει το δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 12 σημείων λειτουργίας, συστημάτων ασφάλειας και άνεσης του οχήματός του. Οι τεχνικοί του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών θα πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή έλεγχο, με σκοπό να προετοιμάσουν το Suzuki σας να σας συνοδεύσει σε κάθε προορισμό. Τα επιπλέον προνόμια εκτός του δωρεάν καλοκαιρινού ελέγχου που εξασφαλίζει η Suzuki είναι: 25% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά service ή επισκευών για τους οδηγούς Suzuki, που το αυτοκίνητο τους έχει ταξινομηθεί έως 31/12/2014.

Από την συγκεκριμένη ενέργεια εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιείας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ. Καθαρισμός & απολύμανση air condition μόνο με 60 ευρώ. Κάθε οδηγός Suzuki μπορεί να πραγματοποιήσει απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου του προκειμένου να εξασφαλίσει στον ίδιο και στους συνεπιβάτες του ένα ιδανικό και υγιεινό περιβάλλον.

Αναλυτικότερα η παραπάνω εργασία προϋποθέτει τη χρήση γνήσιων φίλτρων καμπίνας Suzuki και εξασφαλίζει προστασία κατά της σκόνης-γύρης, αντιβακτηριδιακή προστασία, προστασία κατά των οσμών-καυσαερίων και μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού. Η διάρκεια ισχύος του δωρεάν καλοκαιρινού ελέγχου είναι μέχρι τις 30 Αυγούστου._Δελτίο Τύπου

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου