Αγορά Ειδήσεις

Τέσσερις Έλληνες επίσημοι έμποροι της Ford στους κορυφαίους της Ευρώπης

Η βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων Επίσημων Εμπόρων της Ford, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Chairman’s Award, έγινε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Ford Motor Ελλάς πριν από λίγες ημέρες.

Το Chairman’s Award είναι ένας «θεσμός» που κάθε χρόνο αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους συνεργάτες της Ford, όχι μόνο για τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις οχημάτων και ανταλλακτικών, αλλά και για την εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους - η οποία αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο όλοι οι Επίσημοι Έμποροι της Ford σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Στα πλαίσια του Chairman’s Award, περισσότεροι από 180 Έμποροι της Ford με τις συντρόφους τους, προερχόμενοι από 27 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, βρέθηκαν στο Βερολίνο στο πλαίσιο της επιβράβευσής τους για τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια του 2017. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, Νίκος Νοταράς, συνόδευσε τους Έλληνες νικητές του προγράμματος Chairman’s Award στη φετινή εκδήλωση στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Φέτος, για την Ελλάδα οι τέσσερις νικητές ήταν οι: Ford Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα – Βόλος), Ford Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), Ford Σταθοκωστόπουλος Α.Ε.Ε. (Αγρίνιο), Ford Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα)

Η βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων Επίσημων Εμπόρων της Ford, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Chairman’s Award, έγινε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Ford Motor Ελλάς πριν από λίγες ημέρες. Τα βραβεία δόθηκαν στους νικητές από την Πέτρη Λογαρά, Operations Manager της Ford Motor Ελλάς και Βασίλη Παπαναστασίου, Διευθυντή After Sales της Ford Motor Ελλάς.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου