Αγορά Ειδήσεις

Τoyota: Δυνατότητα online αγοράς της έκδοσης Yaris Hybrid e-nergy

Η Τoyota Ελλάς παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα πρωτοποριακό διαδικτυακό πρόγραμμα online πώλησης 65 υβριδικών μοντέλων της, στην έκδοση Yaris e-nergy.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό παρέχει στον Έλληνα καταναλωτή, αποκλειστικά on-line, την δυνατότητα να αγοράσει ένα από τα διαθέσιμα 65 Yaris e-nergy από όπου κι αν βρίσκεται, αλλά και να επιλέξει ηλεκτρονικά τον εξουσιοδοτημένο έμπορο που επιθυμεί να εξυπηρετηθεί για την παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου του. Επιπρόσθετα, η online κράτηση της παραγγελίας του αυτοκινήτου ολοκληρώνεται εύκολα και με πλήρη ασφάλεια, χωρίς χρονοβόρες ή πολύπλοκες διαδικασίες.

Η αποκλειστική έκδοση Yaris Hybrid e-nergy βασίζεται στην έκδοση Yaris Hybrid Bi-Tone, που ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία μέχρι σήμερα, σε αποκλειστικό cyan μεταλλικό χρώμα και λεπτομέρειες cyan στο εσωτερικό. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να περιηγηθεί στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.toyota.gr/yaris-e-nergy και αμέσως θα ανακαλύψει όλες τις λεπτομέρειες προδιαγραφών και τεχνικών χαρακτηριστικών του Yaris Hybrid e-nergy, ενώ θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει τα βήματα της online κράτησης._Δελτίο Τύπου

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου