10 Μάιος 2018

Toyota Ichiban Awards 2018: Διάκριση της Τοyota Γιαννίτσας ΑΒΕΕ

Η Toyota Motor Europe βραβεύει τους καλύτερους εξουσιοδοτημένους εμπόρους της. Η «Toyota Γιαννίτσας ΑΒΕΕ» διακρίθηκε για την Ελλάδα.

Η Toyota Motor Europe διοργάνωσε πρόσφατα την τελετή απονομής των Βραβείων Ichiban 2018 με φόντο τα πανέμορφα Highlands της Σκωτίας και συγκεκριμένα στο Perthshire. Ichiban στα Ιαπωνικά σημαίνει Νούμερο Ένα και τα Βραβεία προορίζονται για εμπόρους σε όλη την Ευρώπη, οι οποίοι ικανοποιούν καινοτόμα και άμεσα τις ανάγκες όλων των πελατών τους. Επιπλέον, η φιλοσοφία Customer First είναι ανέκαθεν στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της Toyota. Με βάση αυτό το κριτήριο, τα βραβεία δόθηκαν σε αναγνώριση της εξαιρετικής τους απόδοσης στην ικανοποίηση πελατών customer recommendation, σε επίπεδο πωλήσεων, αλλά και after sales. Εκτός από τους τρεις επαναλαμβανόμενους για δέκατη φορά νικητές, οι 18 υποψήφιοι που απέσπασαν το βραβείο για πρώτη φορά, απέδειξαν τι απαιτείται προκείμενου να γίνει ένας εξουσιοδοτημένος έμπορος Toyota ο Καλύτερος Έμπορος στην Πόλη. Για την Τoyota στην Ελλάδα, αποτελεί μεγάλη τιμή, καθότι μεταξύ των Ευρωπαίων Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων, διακρίθηκε με το βραβείο «Ichiban 2018» η ελληνική επιχείρηση «Τoyota Γιαννίτσας αβεε», η οποία εδρεύει στην Πειραιώς 76 στο Μοσχάτο. Κατά τη διάρκεια της απονομής ο Πρόεδρος & CEO της Toyota Motor Europe Dr Johan van Zyl, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους για τα επιτεύγματά τους. Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία που έχει η δημιουργία μιας εξατομικευμένης εμπειρίας για τον κάθε πελάτη, που ενδιαφέρεται για την Τoyota.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς κ. Αριστείδης Αραβανής, με αφορμή τη διάκριση Ιchiban 2018 της ελληνικής επιχείρησης της Τoyota Γιαννίτσας, τόνισε χαρακτηριστικά: «…όπως κάθε χρόνο, μέσα απ’ αυτήν την εκδήλωση επιβραβεύεται, η προτεραιότητα που έχει η μάρκα, να παραμείνει στην Νο1 θέση στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Αυτός ο στόχος αποτελεί αδιαμφισβήτητο μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας. Τα άριστα τεχνολογικά προϊόντα που διαθέτει η μάρκα, καθώς και οι καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της ΤΟΥΟΤΑ, μας έχουν καθιερώσει τις τελευταίες δεκαετίες, ως την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, όχι μόνο στον τομέα των πωλήσεων, αλλά και στην άριστη εξυπηρέτηση του κάθε ενός από τους πελάτες μας, ξεχωριστά. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην επιχείρηση Toyota Γιαννίτσας, που για τη φετινή χρονιά, κατέκτησε το τιμητικό βραβείο Toyota Ichiban 2018». Κάθε χρόνο περισσότεροι από 2.500 Ευρωπαίοι έμποροι διεκδικούν τον τίτλο να γίνουν ένας από τους 45 νικητές των βραβείων Ichiban._Δελτίο Τύπου

 

Περισσότερες φωτογραφίες: