Αγορά Ειδήσεις

Τριάντα χρόνια Renault Clio

Το Renault Clio κλείνει τη φετινή χρονιά τρεις δεκαετίες επιτυχιών και γιορτάζει την επέτειο αυτή με τον καλύτερο τρόπο.

Το Renault Clio, από το 1990 που έκανε την πρώτη του εμφάνιση, έγινε το best-seller του Groupe Renault σε όλο τον κόσμο, με περισσότερες από 15 εκατομμύρια πωλήσεις. Το μοντέλο που ανακηρύχτηκε, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πορείας του, ως το πιο αγαπημένο μοντέλο των Γάλλων, κέρδισε δύο φορές τον τίτλο του ευρωπαϊκού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» (1991 και 2006) και μια φορά τον τίτλο του ελληνικού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» (2014). Το 2013 κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των πωλήσεων της supermini κατηγορίας σε όλη την Ευρώπη, ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας του έχει καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση των πωλήσεων της γηραιάς ηπείρου ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Renault

Η Renault, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της ομάδας που έχει διαγράψει μια αντίστοιχη πορεία στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα και την περίοδο 2019-2020 κατέκτησε το 18ο Double της ιστορίας της, γιορτάζει με τον Ολυμπιακό τα 30 χρόνια επιτυχίας του Clio. Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού (Γιαν Εμβιλά, Ραφίνια, Αχμέντ Χασάν) επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. αποκλειστικού εισαγωγέα Renault και Dacia στην Ελλάδα στο Περιστέρι, για να φωτογραφηθούν με το νέο Renault Clio 5ης γενιάς, αλλά και για να του ευχηθούν, με το δικό τους τρόπο, «Χρόνια Πολλά».

Renault

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, στα πλαίσια της επίσκεψής τους, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το γαλλικό best seller, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για τη σπορτίφ και άνετη οδική του συμπεριφορά, τους χώρους του, αλλά και την υψηλή τεχνολογία που προσφέρει. Στο τέλος της επίσκεψής τους, οι παίχτες του Ολυμπιακού υπέγραψαν τις επετειακές, επίσημες φανέλες της ομάδας, με τον συμβολικό αριθμό «30» στην πλάτη. Μετά από μια τέτοια συνάντηση, οι πορείες τόσο του Renault Clio, όσο και του Ολυμπιακού, είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν να μας γεμίζουν με συγκινήσεις. Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου