Αγορά Ειδήσεις

Volkswagen SUV & Sport Live

Η Volkswagen επιδεικνύει την πληρέστερη γκάμα της αγοράς στα SUV μέσα από ένα εντυπωσιακό road-show.

Η Volkswagen διαθέτει την πληρέστερη γκάμα στα SUV στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Από τα compact T-Cross και T-Roc μέχρι το Tiguan και τη ναυαρχίδα της μάρκας, το Touareg, η Volkswagen δεν ικανοποιεί απλά τις επιθυμίες ή καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου, απαιτητικού αγοραστή. Το πλέον σημαντικό, προσφέρει οδηγική ικανοποίηση, κορυφαία τεχνολογία και ασφάλεια, σε πολύ ελκυστικό design και με state-of-the-art δυνατότητες συνδεσιμότητας, σε εξαιρετικές τιμές. Μία πρώτη γνωριμία μπορεί να έχει ο καθένας μέσα από το VW SUV & Sport Live, ένα ιδιαίτερο road-show που δίνει την ευκαιρία σε όλους (και όχι μόνο στους φίλους της μάρκας) να οδηγήσουν τα μοντέλα της Volkswagen.

Μετά από μία σύντομη παρουσία στη Θεσσαλονίκη, από όπου ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες, τo VW SUV & Sport Live επισκέπτεται τους επίσημους εμπόρους της μάρκας στην Αττική. Με έναρξη την Τρίτη 18 Ιουνίου και έως και την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ένας στόλος από T-Cross, T-Roc, Tiguan και Touareg είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων να τα δουν, να μάθουν περισσότερα αλλά και να τα οδηγήσουν. Μαζί τους, μερικές ιδιαίτερες εκδόσεις μοντέλων της μάρκας, συγκεκριμένα τα Arteon R-Line, Golf R-Line καθώς και τα «γρήγορα» Polo GTI και Up! GTI, συμπληρώνουν τη μοναδική οδηγική ευκαιρία.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του road-show θα ισχύσουν και ιδιαίτερες προσφορές σε συγκεκριμένα μοντέλα, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να κλείσει το Volkswagen των ονείρων του. Οι ώρες λειτουργίας του VW SUV & Sport Live είναι 10.00 το πρωί με 09.00 το βράδυ ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:


Τρίτη 18 Ιουνίου, KARENTA ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τετάρτη 19 Ιουνίου,VOLKSWAGEN-ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ

Πέμπτη 20 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΓΡΑΤΣΙΑΣ

Παρασκευή 21 Ιουνίου, KARENTA ΜΑΡΟΥΣΙ

Δευτέρα 24 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ

Τρίτη 25 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-AUTOCLUB

Τετάρτη 26 Ιουνίου, KARENTA ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Πέμπτη 27 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ


 

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του '70;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου